Filmsild fortryder sit ungdomsudseende

For meget makeup, solarium og overplukkede øjenbryn var tidligere en del af Jessica Albas signaturlook.

Som yngre eksperimenterede filmsilden en del med sit udseende. Foto: MARIO ANZUONI/Scanpix (Arkivfoto)
Udgivet Opdateret

Selv om Jessica Alba har stor succes med sin karriere og sin milliardvirksomhed, The Honest Company, er det ikke alt, den i dag 35-årige skuespillerinde har haft lige så godt styr på.

Som yngre eksperimenterede filmsilden en del med sit udseende, men det var ikke alt, som så lige godt ud, mener hun nu.

– Jeg overplukkede mine øjenbryn og brugte alt for meget makeup, da jeg var teenager. Jeg brugte det i hele hovedet, men burde have nøjedes med meget mindre, siger hun i et interview med magasinet Allure.

– Jeg har også gået i solarium som både teenager og ung voksen. Dengang var det en stor trend, og alle gjorde det. Men i dag vil jeg aldrig gøre det, siger skuespillerinden nu.

Heldigvis kan makeuppen fjernes, og de overplukkede øjenbryn vokser ud igen. Men det er noget helt andet med tatoveringer.

Alba har flere tusser på kroppen og heriblandt en lyserød sløjfe placeret lige over halebenet.

– Som 18-årig er man ikke det samme følelsesmæssige eller mentale sted, som når man fylder 20, 25 eller 30. Noget, der er meningsfuldt i dag, er det nødvendigvis ikke senere hen. Jeg har nogle tatoveringer, som jeg ikke er så vild med, som jeg engang var, erkender skuespillerinden.

På trods af at Alba i dag fortryder noget af looket fra sine yngre dage, formåede hun alligevel at blive kåret som verdens mest sexede kvinde i 2007 af mandemagasinet FHM.

/ritzau/FOKUS

Powered by Labrador CMS