Fie Laursen springer ud: -Jeg dater en pige

Realitypersonligheden stod fredag aften frem og fortalte, at hun er biseksuel, men har frygtet at være ærlig.

Fie Laursen stod fredag aften frem og fortalte, at hun er biseksuel, men har frygtet at være ærlig. Privatfoto.
Fie Laursen stod fredag aften frem og fortalte, at hun er biseksuel, men har frygtet at være ærlig. Privatfoto.
Udgivet Opdateret

Fredag aften ved Reality Awards trådte bloggeren Fie Laursen op på scenen for at modtage prisen for årets øjeblik – en pris, hun får for sin bemærkning “Fra nu af, vil jeg være ærlig”.

En bemærkning, bloggeren har fået stor opmærksomhed for, da hun tidligere har indrømmet, at meget af det, hun har fortalt i offentligheden, har været løgne, hun har stukket for at få flere læsere til sin blog og dermed flere annoncekroner.

Gemte på endnu en hemmelighed

Men bloggeren har gemt på endnu en hemmelighed, fortalte hun i sin takketale.

– Da jeg var 14 år, var jeg ret afklaret med det her. Og mine forældre og min familie var meget støttende og har været det lige siden, begyndte Fie Laursen.

– Da jeg var 16 år, sad jeg i et studie med et af Danmarks største navne inden for musik. Han sagde, at fordi jeg havde en pigekæreste, gad han ikke arbejde med mig. Det ville ingen andre heller. Jeg troede på det, og jeg har været bange lige siden, fortalte bloggeren, der blandt andet står bag nummeret “Secret”.

Kæmpede med tårerne

Mens hun kæmpede med tårerne, fortalte bloggeren, der tidligere har været kærester med realitypersonligheden Adam Wichmann og YouTuberen Benjamin Vestergaard, at hun i øjeblikket ser en.

– Lige nu dater jeg en pige, som jeg er meget glad for. Hun skal vide, at når jeg træder ned fra denne her scene, vil jeg ikke kigge mig over skulderen, når jeg kysser hende farvel, og jeg vil ikke være bange længere, sagde en meget berørt Fie Laursen.

– Hvis min seksualitet gør, at jeg må stoppe min musikkarriere, så må jeg gøre det. Jeg er biseksuel, og sådan er det, sagde hun.

/ritzau/FOKUS

Powered by Labrador CMS