Fauli giver rabat på attraktivt byhus

Han kan sælge alt fra chokoladeskildpadder til billige dagligvarer. Han har skrevet manuskripter, instrueret film, debatteret danskernes forskellige problemstillinger i morgenradio og svunget hofterne i takt med en kendt danser i bedste sendetid.

Udgivet Opdateret

Navnet er Søren Fauli, og nu kan den 53-årige multi-entertainer tilføje endnu en titel til sit aktuelle CV. Nemlig: Boligsælger.

For nyligt satte Fauli nemlig sit 125 kvadratmeter store byhus, der ligger på den attraktive Olufsvej på det indre Østerbro, til salg, og selvom det ikke en gang er to måneder siden, er prisen allerede nu justeret ned til 8.995.000 kr.

Det skriver boligsiden Boliga.dk.

Dermed får en køber ved en hurtig handel til udbudsprisen nu byhuset en halv million billigere, end hvad huset først blev udbudt til.

Huset fordeler blandt andet sine kvadratmeter på et køkken-stue-alrum, to værelser og en forældreafdeling med loft åbnet op til kip.

Det skriver ejendomsmægleren Nybolig Østerbro – Thomas Boye Jensen, der har ejendommen til salg i salgsannoncen.

Til huset hører der desuden en have mod Brumleby med et anneks, der tidligere har været brugt som tilholdssted for hjemmets teenagere.

Kendte naboer

Gaden har været og er fortsat hjemstavn for ind til flere velkendte danske ansigter.

Blandt andre kunne DR-værtinden Lise Rønne sammen med sin gemal i november sidste år glæde sig over en underskrevet købskontrakt af deres hus et par numre længere nede ad vejen.

Også deres Olufsvej-villa var oprindeligt udbudt til en pris over ni millioner kroner – men her skulle der også et afslag til, før parrets 130 kvadratmeter store villa fandt sin nye ejer.

Nøglerne til boligen endte nemlig med at skifte bundt til et beløb på den anden side af høje millionbeløb – nemlig til prisen 8,9 millioner kr., oplyser Boliga.dk.

Udsigt til en gevinst

På trods af at Søren Fauli har sat prisen på ejendommen en smule ned, har kunstneren, der blandt andet også er involveret i discount-kæden “Normal”, stadig udsigt til at kunne hive en gevinst hjem på et salg nær den nuværende udbudspris – når der vel at mærke ikke tages højde for forbedringer og inflation.

Multi-entertaineren kom nemlig selv til huset tilbage i 2004 for knap 3,7 millioner kr.

Powered by Labrador CMS