Far til fire: Nu har Oliver Bjerrehuus’ eks født

Den forhenværende model Oliver Bjerrehuus har fået en søn sammen med tv-personligheden Gunnvør Virgarsdóttir.

Udgivet Opdateret

Oliver Bjerrehuus er blevet far til fire.

Den 41-årige forhenværende fotomodel har fået en søn sammen med ekskæresten og tv-personligheden Gunnvør Virgarsdóttir.

Det annoncerer den nybagte mor på Instagram, hvor hun har delt et foto, hvor hun ammer sin nyfødte søn.

– I går (mandag, red.) kom denne lille bandit endelig til verden, og han er fuldstændig perfekt, skriver Gunnvør Virgarsdóttir efterfulgt af et blåt hjertesymbol.

Bjerrehuus har i forvejen teenagesønnen Oscar fra et tidligere forhold, og sammen med Virgarsdóttir har han i forvejen døtrene Hanna og Sigga.

Overraskende afsløring

Ekskæresteparret afslørede til stor overraskelse for mange i december 2016, at det sammen ventede en søn. Det skete, da de to delte et skanningsbillede på Instagram.

Forud for premieren på TV3-programmet “Forsidefruer” fortalte Gunnvør Virgarsdóttir i starten af marts til Ritzau Fokus, hvorfor hun har valgt at få et tredje barn med Bjerrehuus, selv om parret ikke har været kærester i en del år.

– Jeg har altid gerne villet have mange børn, og jeg elsker at være mor. Jeg synes, det ville være en stor ting at få børn med en anden mand og bringe en ny mand ind i vores liv, så det er dejligt, at Oliver gerne ville det igen på en lidt anderledes måde.

– Børnene bor hos mig. Oliver er der på sidelinjen, og så får vi det til at fungere ud fra det. Jeg ved, hvad jeg går ind til, sagde den dengang vordende mor.

Og med fødslen af parrets lille søn er familien fuldendt, lød det fra Gunnvør Virgarsdóttir.

– Det har været et hårdt forhold på nogle punkter, men også fantastisk. Der har været stor kærlighed, og det er der kommet snart tre rigtig skønne børn ud af. Det er specielt, og jeg tror, at mange mennesker har svært ved at forstå det, fortalte hun dengang.

I går kom denne lille bandit endelig til verden, og han er fuldstændig perfekt 💙

A post shared by Gunnvør Virgarsdóttir (@mama_gun) on May 29, 2017 at 3:31pm PDT


/ritzau/FOKUS

Powered by Labrador CMS