Er dette det mest pinlige Golden Globe-optrin?

Godt, man ikke er prisvinder og i fare for at opleve den slags.

Der var mindeværdige øjeblikke nok ved Golden Globe-uddenlingen. Der var også mindst ét øjeblik, der kan få en til at krumme tæer. Foto: Valerie Macon/Scanpix.
Udgivet Opdateret

Skuespilleren Rami Malek fejrede søndag 6. januar en af karrierens højdepunkter, da han vandt en Golden Globe for hovedrollen i Freddie Mercury-biografien Bohemian Rhapsody.

Men prisvindere er også mennesker, og alle mennesker løber i livet ind i akavede situationer. Forskellen på prisvindere og alle os andre er, at førstnævntes akavede situationer risikerer at blive vist direkte på TV.

Det manglende håndtryk

Bohemian Rhapsody-filmen modtog søndag prisen for bedste film, og i den forbindelse var filmens producere samlet på scenen til håndtryk og jubeludbrud. Filmstjernen Nicole Kidman var på scenen for at uddele prisen, og som man kan se på videoen tilføjet til denne artikel, gik der et eller andet helt galt, da Rami Malek forsøgte at hilse på Nicole Kidman. Ikke bare én gang måtte Rami se sit forsøg på at være høflig ignoreret helt og holdent fra Kidmans side.

Det er uvist, om Nicole Kidman bevidst ignorerede Malek, eller om der bare var tale om en af livets uheldige situationer, der tilfældigvis bliver optaget til TV og gemt til tid og evighed.

37-årige Rami Malek er kendt fra både film- og tv-verdenen. Hovedrollen som Freddie Mercury har indbragt ham sin første Golden Globe, men han har været nomineret til den prestigefyldte pris to gange for, for rollen som Elliot Alderson i TV-serien Mr. Robot, en rolle han tidligere har vundet en Emmy for.

51-årige Nicole Kidman er kendt fra et hav af filmroller, og i 2003 vandt hun en Oscar for sin hovedrolle i filmen “The Hours.” Hun har været nomineret til en oscar fire gange i karrieren, og privat var hun i nogle år gift med Tom Cruise.

Powered by Labrador CMS