Endnu en stjerne forlader "Løvens Hule"

Jacob Riisgaard siger også farvel til det populære program

Det er ren panik før lukketid i DR's iværksætterprogram "Løvens Hule".

Her har håbefulde iværksættere og danske pengemænd og -kvinder fundet hinanden torsdag efter torsdag.

Men nu skal DR i gang med at finde et helt nyt hold investorer.

Veteran siger farvel

Tidligere i dag sagde veteranen Jesper Buch, der har været med i alle sæsoner, at han ville stoppe for familiens skyld og for at lave noget med alle sine egene penge.

Også Christian Arnstedt fortalte tirsdag, at han "er ude" i forhold til en ny sæson.

- Sidste år blev jeg for første gang far for verdens dejligste dreng. Det har ændret mine prioriteter, skriver Christian Arnstedt og uddyber:

Jacob Riisgard melder som den tredje profil tirsdag, at han forlader "Løvens Hule".

- Jeg vil altid være typen, der arbejder meget. Men jeg vil gerne forsøge og være en mest muligt nærværende far for min søn og min familie. Det er for mig ikke foreneligt med at investere i rigtig mange flere små virksomheder, som vil tilføje rigtig mange flere arbejdstimer, som jeg så ikke kan give til dem.

Riisgaard går også

Og tirsdag eftermiddag har også en anden populær profil fra programmet, Jacob Riisgaard, meldt ud, at han  er færdig i "Løvens Hule".

Han skriver på Instagram:

- Jeg er lige kommet ud fra bestyrelsesmøde og ser, at min telefon har et par ubesvarede opkald. Det viser sig, at Simba og Scar har meldt ud, at de stopper i 'Løvens Hule'. Så må Mufasa vist hellere komme på banen også', skriver han.

'Jeg meddelte sidste år DR og produktionen, at jeg har valgt at rejse mig fra stolen i 'Løvens Hule' og sige tak efter fire gode sæsoner. Det har været en ære, det har fandeme været sjovt, men man får ømme baller af at sidde ned for længe', fortsætter han.

Powered by Labrador CMS