En trist dag for Meghan

Hertuginden af Sussex måtte følge prins Philips begravelse fra hjemmet i Californien

Udgivet Opdateret

Ifølge Omid Scobie, medforfatter af biografien ‘Finding Freedom’ om prins Harry og hertuginden af Sussex, var lørdag den 17. april, hvor prins Philip blev stedt til hvile, en aldeles trist dag for Meghan.

Det skriver blandt andet Mirror.

På grund af sin graviditet, hun venter sit og Harrys barn nummer to og forventes at føde den kommende sommer, havde lægerne frarådet hende at gøre sin mand følge til London for at deltage i den sørgelige begivenhed.

Hun ville ellers gerne.

Fulgte med online

Hun fulgte dog begivenheden online fra parrets hjem i Montecito ved Santa Barbara i Californien.

“Selvom Meghan ikke er der, støtter hun selvfølgelig Harry. Hun er meget opmærksom på situationen. Hun bakker op om Harry i denne meget vanskelige uge for ham, men hun er også trist, fordi hun jo også selv har mistet et familiemedlem,” forklarede Omid Scobie i en direkte udsendelse på ABC News op til begravelsen.

Han sagde også, at dronning Elizabeth og nu afdøde prins Philip er de to personer, Meghan har knyttet det tætteste bånd til i den kongelige familie.

“Så det bliver en meget trist dag for hende,” slog Omid Scobie fast.

Uklarhed om Harrys rejseplaner

Ifølge royale iagttagere ligger det Harry meget på sinde hurtigst muligt at vende hjem til sin familie på den anden side af Atlanten. Men der er dog ikke kommet nogen officiel dato frem om, hvornår han rejser.

Lige nu spekuleres der i, at han først forlader Storbritannien efter den 21. april, så han kan være med til at fejre dronningen, som fylder 95 år netop denne dag.

Powered by Labrador CMS