- Ekstremt overbevisende som actionhelt

Skuespiller Dar Salim bærer ifølge anmelder "Underverden 2" i mål

Udgivet Opdateret

I den nye film "Underverden 2" er skuespiller Dar Salim tilbage i rollen som Zaid, der i forgængeren vendte sig mod den københavnske kriminelle underverden.

Skal man tro flere anmeldere, gør skuespilleren det imponerende som Zaid.

Hos Filmmagasinet Ekko skriver anmelder Nicki Bruun, at Dar Salims "fænomenale pragtpræstation bærer filmen i mål".

Anmelderen kvitterer med fem ud af seks stjerner. Det samme gør anmelder Mathilde Johanne Kristiansen fra Soundvenue.

- Ekstremt overbevisende

- Han er ekstremt overbevisende, om han står over for en gangsterboss eller en syvårig dreng – en disciplin mange actionhelte har fejlet i, skriver Kristiansen.

Heller ikke anmelder Joakim Grundahl fra Politiken holder sig tilbage med de rosende ord.

- I de to film om underverdenen giver Salim sin rolle et troværdigt menneskeligt skær i rovdyrblikket, skriver han og giver filmen fem ud af seks hjerter.

Hævnede lillebror

Knap så begejstret er Katrine Sommer Boysen fra Jyllands-Posten. Hun giver filmen tre ud af seks stjerner og mener, at den for ofte mangler nærvær og autenticitet.

Actionthrilleren, der har biografpremiere torsdag, er en efterfølger til "Underverden" fra 2017. I filmen ses blandt andre også skuespiller Birgitte Hjort Sørensen

I den første film fulgte man speciallægen Zaid, der bevægede sig ind i den københavnske kriminelle underverden, efter at hans lillebror var blevet slået ihjel.

Under cover

Filmen sluttede med, at han blev fængslet.

I "Underverden 2" bliver han opsøgt af en PET-agent, der tilbyder ham en aftale om løsladelse, mod at han infiltrerer det københavnske bandemiljø.

DAR SALIM

Dar Salim er en dansk skuespiller. Han modtog en Bodil-nominering i kategorien bedste mandlige hovedrolle for filmen Gå med fred, Jamil. Dar Salim er født i Bagdad i Irak, men kom til Danmark som syv-årig flygtning og fik bopæl på Amager.

Kilde: Wikipedia

Dar Salim har gennem tiden haft roller i blandt andet "Game of Thrones" samt DR-dramaerne "Borgen" og "Broen" og film som "Submarino" og "Krigen".

Skuespiller Dar Salim er igen aktuel i rollen som Zaid i 'Underverden 2', der har premiere i biografen torsdag. Filmen er en opfølger til 'Underverden' fra 2017. (Arkivfoto).
Skuespiller Dar Salim er igen aktuel i rollen som Zaid i "Underverden 2", der har premiere i biografen torsdag. Filmen er en opfølger til "Underverden" fra 2017. (Arkivfoto).
Powered by Labrador CMS