Ekspert: De ryger i farezonen i aften

Danske Spils 'Vild med dans'-ekspert har et bud på, hvem der må stille danseskoene

Udgivet Opdateret

Sidste uges 'Vild med dans' fik rykket godt og grundigt rundt på danse-hierarkiet. 

Danske Spils oddssætter og ekspert på 'Vild med dans', Mathias Reimer Larsen, tror, at det er diamantdronningens tur til at ryge ud af programmet fredag aften. 

"Vi havde godt nok ikke forventet at se Katerina Pitzner ryge i omdans i sidste uge, men vi kan jo også blive klogere, og derfor er Katerina nu vores varmeste kandidat til at være den næste, der må sige farvel til 'Vild med dans'," siger han.

Forventer tv-gyser 

'Vild med dans'-eksperten er dog ikke helt skråsikker i sin vurdering. Han forudser, at det bliver en ganske tæt afgørelse.

- Katerina kan stadig nå at overleve, og i så fald forudser vi, at det bliver Joel, der ryger ud i stedet. Katerina og Joel fik henholdsvis 31 og 32 point fra dommerne sidste gang, så vi forventer en rigtig tv-gyser, hvor seerstemmerne kan blive altafgørende, siger Mathias Reimer Larsen.

- Det er svært at pege på den ene frem for den anden, men fordi Katerina var i omdans i sidste uge, så hælder vi mest til, at det bliver hende, der ryger ud, lyder det.

Side om side i toppen

Der er også udsigt til, at det bliver tæt, når det kommer til de par, der forventes at være med i programmet lige til det allersidste.

- Før sidste uge var vi på halen over Caspar Philipson. Sammen med dansepartneren Malene Østergaard havde han fået topkarakterer fra dommerne fire fredage i træk, men så gik det helt galt sidste fredag, da hans dans slet ikke faldt i dommernes smag, siger 'Vild med dans'-eksperten og fortsætter:

- Og da Natasha Brock og Daniel Wagner samtidigt virkeligt gav den gas, så har vi rystet det samlede vinderspil godt og grundigt. Hvor vi før havde Caspar Philipson som storfavorit i det samlede billede, så vurderer vi nu, at han og Daniel Wagner ligger helt lige, side om side. Der er simpelthen dødt løb 'Vild i med dans' - med Natasha Brock som outsideren, der stadig kan nå at komme først over stregen. 

Katerina Pitzner og Joel Hyrland ender i farezonen, forudsiger 'Vild med dans'-eksperten.
Katerina Pitzner og Joel Hyrland ender i farezonen, forudsiger 'Vild med dans'-eksperten.
Powered by Labrador CMS