Ekspert analyserer på prins Nikolais seneste valg i livet: -Joachim må være skuffet

Nikolai har opgivet en millitær-karriere, men han går ikke arbejdsløs af den grund.

Udgivet Opdateret

Prins Nikolai er kun 19 år gammel, men hans valg i livet er alligevel mere omtalte end så mange andre teenagere. Sådan er det nu engang, når man har titel af prins i Danmark, men det betyder også, at rygterne om til- og fravalg i prinsens liv nok aldrig får en ende.

Således er det heller ikke ud til, at sagaen om prinsens afbrudte soldaterkarriere får en ende lige med det samme. Det kom frem, at prinsen havde droppet officer-uddannelsen efter to måneder tilbage i oktober.

– Prinsen har stoppet sin uddannelse i Forsvaret. Det er prinsens egen beslutning, og den kongelige familie er orienteret om den, sagde kongehusets kommunikationschef Lene Balleby til Jv.dk.

Far var stolt

Da Prins Joachim besøgte kassernen i Varde i august, fortalte han, hvordan det føltes at se sin søn i uniform.

– Det var rørende at se, men det siger man ikke til en ung soldat, sagde prins Joachim til Kendte.dk og andre fremmødte medier i forbindelse med besøget i august.

Nikolais forældre reagerede siden på beslutningen, ligeledes via kongehusets kommunikationsafdeling.

– Det er prins Nikolais egen beslutning, og prins Joachim og grevinde Alexandra bakker op om deres søns beslutning, sagde  kommunikationschef Lene Balleby til Billed-Bladet.

Er far skuffet nu?

Men nu skriver Se og Hør, at Nikolais beslutning ikke nødvendigvis bliver støttet lige meget af mor og far. Se og Hør har talt med kongehusekspert Søren Jakobsen, der er sikker på, at far er skuffet.

– Joachim må være skuffet. Han vil aldrig sige det, men han må være skuffet. Det er for slapt at give op efter to måneder. Vi skal heller ikke glemme, at Joachim arbejder for forsvaret på Kastellet. Det kan ikke have været sjovt at møde og motivere officerer og så have en søn, der dropper ud så hurtigt, siger Søren Jakobsen til Se og Hør.

Der skulle ikke gå længe, før prinsens umiddelbare fremtid kom på plads. Prinsen er ansat hos Scoop Models, og Bente Lundquist, direktør i Scoop Models fortalte sidst i oktober B.T., at bureau og prins havde lagt planer for den umiddelbare fremtiud.

– Han får ingen apanage, så han skal tjene penge på en måde, og vi sigter højt fra starten, sagde Bente Lundquist til B.T.

Powered by Labrador CMS