Efter spændende syn: Er nyt royalt bryllup på vej?

Ifølge engelsk medie kan der være optræk til en ny royal splejsning.

Storbritanniens prins Harry og hans kusine prinsesse Eugenie er ganske tætte. Arkivfoto: Scanpix/Phil Noble
Storbritanniens prins Harry og hans kusine prinsesse Eugenie er ganske tætte. Arkivfoto: Scanpix/Phil Noble
Udgivet Opdateret

Prins William og prins Harrys kusine er lige nu genstand for ekstraordinær interesse i det britiske. Det skyldes, at hun ifølge Sunday Express er blevet set iført en helt særlig ting. Nemlig en ring – af den slags der typisk forbindes med forestående giftermål.

Det er den 26-årige prinsesse Eugenie, der er datter af prins Charles’ lillebror, Andrew, og hertuginden af York, Sarah Ferguson, der nu er genstand for den megen royale virak og sladder, der i særdeleshed er udbredt i England og resten af det britiske imperium.

Umiddelbart spekuleres der så kraftigt, fordi den unge prinsesse i ganske mange år efterhånden har dannet par med fest-arrangøren Jack Brooksbank, og det har længe været ventet, at parret snart vil gifte sig. De nye billeder puster i den grad til forventningerne.

Uenigheder bremser

Brylluppet er angiveligt sat lidt på pause, og det skyldes ifølge de engelske medier, at der er opstået uenighed om, hvem der skal betale for en nødvendig renovering af en del af Kensington Palace, hvor Eugenie er fast besluttet på at flytte ind, før hun afslører bryllupsplanerne.

– Eugenies familie ønsker ikke at betale for reparationerne, fordi de ikke ejer bygningen. Men den anden del ønsker heller ikke at finde pengene. Det hele er i et limbo lige nu, siger en unavngiven kilde til Sunday Express.

Lykkes det, at få det hele til at gå op i en højere enhed, kan parret flytte ind med Prins Harry som nabo.

Eugenie og Brooksbank mødte hinanden på en skiferie i 2010, og ifølge den engelske sladderpresse skal parret altså flytte ind på Kensington, før forlovelsen bliver en – offentlig – realitet.

Indtil videre har Eugenie afvist rygterne.

Powered by Labrador CMS