Efter livsfarlig ulykke: Bodil Jørgensen kvæstet i fald

Bodil Jørgensen har fået alvorlige knubs ved et fald op til premieren på Odense Sommerrevy.

En alvorlig ulykke med en traktor under optagelserne til en Far til Fire-film sendte i 2014 Bodil Jørgensen i respirator og efterfølgende kørestol i en periode. Foto: Scanpix
En alvorlig ulykke med en traktor under optagelserne til en Far til Fire-film sendte i 2014 Bodil Jørgensen i respirator og efterfølgende kørestol i en periode. Foto: Scanpix
Udgivet Opdateret

Den 57-årige skuespiller Bodil Jørgensen lader til at være forfulgt af ulykker. I 2014 blev hun livsfarligt kvæstet ved en ulykke under optagelserne til en Far til Fire-film. Nu har et fald under prøverne til Odense Sommerrevy endnu engang resulteret i flere skader. Det skriver Se og Hør, som også bringer til billede af Bodil Jørgensen med et blåt øje.

Heldigvis var skaderne denne gang i en noget mildere kategori end ved Far til Fire-ulykken, hvor hun brækkede samtlige ribben, begge kraveben og hoften. Derudover blev hendes ansigt læderet og leveren og nyren blev trykket, så der opstod blødninger. Begge hendes lunger kollapsede.

Bodil Jørgensen fortæller om det nye uheld, at hun faldt få dage før premieren på revyen i begyndelsen af maj. Hun fik et slag på knæet og et stød op gennem ryggen, så hun måtte på skadestuen. Hun døjede efterfølgende med store smerter, men klarede sig igennem revypremiren ved hjælp fra piller. Hun har efterfølgende også fået en større blodansmling ved øjet, som lægerne ikke helt kan give en forklaring på.

Faldet var en forskrækkelse for Bodil Jørgensen.

–  Når der sker sådan noget, kommer oplevelsen fra før op i en med det samme. Så kan jeg altså godt mærke, at det stadig sidder i baghovedet – og det vil det nok gøre for altid, siger Bodil Jørgensen til Se og Hør.

Powered by Labrador CMS