Efter 15 år afslører dommer: Derfor er det stadig sjovt at lave Vild med Dans

I årevis har Anne Laxholm delt karakterer ud i Vild med Dans, men efter 15 år er det stadig sjovt for den garvede dommer.

Balletmester Nikolaj Hübbe, Anne Laxholm, Britt Bendixen og Jens Werner er dommerne i Vild med Dans. Foto: Scanpix
Udgivet Opdateret

Anne Laxholm har været med siden første sæson af det populære show Vild med Dans. Selvom passet siger 67 år, så synes dronningen af standard-dans stadig, at det er sjovt at lave TV, afslører hun i et interview med Billed-Bladet.

Det skyldes særligt, at der ikke findes to sæsoner, der er ens, hvis man skal tro den garvede dommer. Derudover påpeger hun, at det er interessant, at man aldrig ved, hvem der vil vinde på forhånd.

– Og så er dans i det hele taget sjovt og spændende. Det rammer mennesker – både dem, der ser på det og dem, der danser. Dans rummer så mange ting og rammer så mange følelser, siger Anne Laxholm til Billed-Bladet.

En rutineret dansestjerne

Den første gang Anne Laxholm snørrede danseskoene var hun blot fire år gammel. Men det var, da hun som 15-årig fandt sammen med sin kommende mand, Hans-Henrik Laxholm, at dansekarrieren rigtig tog fart.

I 1979 og 1980 vandt de to VM-guld for amatører. Senere vandt de også VM for professionelle, mens de i dag driver Dance Academy Laxholm. I dommerpanelet sidder foruden Anne Laxholm; Jens Werner, Britt Bendixen og Nikolaj Hübbe.

Powered by Labrador CMS