Dronningens oldebarn har ikke udsigt til royal titel

Prinsesse Eugenie og Jack Brooksbanks første barn bliver nummer 11 i den britiske tronarvefølge.

Udgivet Opdateret

Det er kun få dage siden, britiske prinsesse Eugenie og hendes mand, Jack Brookbank, kom med den glædelige nyhed, at de venter deres første barn.

Allerede nu spørger royale fans så om den lille ny, som kommer til verden i foråret 2021, får en kongelig titel.

Artiklen fortsætter under videoen

Ifølge People er det korte svar: Næppe!

Traditionelt bliver de kongelige tildelt titler på deres bryllupsdag af prinsesse Eugenies bedstemor, dronning Elizabeth.

Prins Harry modtog et hertugdømme på sin bryllupsdag med Meghan Markle i maj 2018, hvilket officielt gjorde dem hertug og hertuginde af Sussex. På samme måde blev prins William og Kate Middleton udnævnt til hertug og hertuginde af Cambridge ved deres 2011 bryllup.

Men da prinsesse Eugenie og Jack blev gift, modtog de ingen nye titler. Han er kendt som ‘Mr. Brooksbank, mens hun fra fødsel har titel af prinsesse.

Prinsessen tjener også sine egne penge. Ud over at optræde som kongelig i forbindelse med officielle begivenheder og indenfor velgørenhed, er hun ansat som leder på det London baserede kunstgalleri Hauser & Wirth.

Jack Brooksbank er forretningsmand og tjener sine penge som blandt andet vinhandler og brand-ambassadør.

Parrets børn forventes heller ikke at komme på dronningens ‘lønningsliste’.

Prinsesse Eugenie delte meddelelsen om parrets lykkelige omstændigheder den 25. september i et Instagram opslag med et foto af et par ‘fluffy’ bamse-hjemmesko.

“Jack og jeg er så spændte på det tidlige 2021,” står der i opslaget, som også er forsynet med en lille baby-emoji.

Powered by Labrador CMS