Dronningen skuffet: Meghan og Harry har egne planer i julen

I den britiske kongefamillie er der tradition for, at man fejrer julen sammen på Sandringham. Men i år bliver det uden Harry og Meghan.

I den britiske kongefamilie er der tradition for, at man samles omkring dronningen på Sandringham i julen. Klik videre for flere billeder. Foto: Scanpix/REUTERS/Chris Radburn
I den britiske kongefamilie er der tradition for, at man samles omkring dronningen på Sandringham i julen. Klik videre for flere billeder. Foto: Scanpix/REUTERS/Chris Radburn
Udgivet Opdateret

Havde den britiske dronning regnet med at have alle sine nære familiemedlemmer omkring sig i julen, kan hun tilsyneladende godt tro om. I hvert fald ifølge Express.

I den kongelige familie er der ellers tradition for, at alle samles omkring dronningen på Sandringham, men sådan bliver det ikke i år. Harry, Meghan og lille Archie kommer nemlig ikke.

De agter i stedet at holde jul sammen med Meghans mor, Doria Ragland. Enten i USA eller i Windsor, skriver mediet.

Artiklen fortsætter under videoen

Ifølge den royale forfatter Ingrid Seward fordi julen i Sandringham kan være ret stressende, og at de derfor ikke ønsker, Archie skal deltage, mens han endnu er så lille. Hun nævner også, at det er en beslutning, der gør ondt på dronningen, skriver mediet.

Prinsen og hertuginden indleder mandag en seks uger lang pause fra deres royale pligter.

Til L.A.

Ifølge royale kilder vil en del af tiden blive tilbragt i Los Angeles, hvor de blandt andet vil fejre Thanksgiving.

Det er en begivenhed, der finder sted den 28. november og nu spekuleres der i, at den lille familie agter at tilbringe størstedelen af deres pause i Meghan fødeland.

De skulle angiveligt også være på udkig efter en permanent, amerikansk base.

– Det jeg har hørt, er, at de overvejer delvist at flytte til USA, har den royale ekspert Dan Wootton udtalt til ITV, skriver Express.

Han mener også at vide, parret kigger efter en residens i Los Angeles, hvor Meghans mor bor.

Powered by Labrador CMS