“Dronningen” detroniseret: Prinsessen slår hende af pinden

Fantasy-dronningen J. K. Rowling er blevet slået af pinden som topsælger på Amazons bogportal. Hun er slået af en royal.

Meghan Markles kommende kogebog kan meget vel sætte ny rekord. Foto: Scanpix
Meghan Markles kommende kogebog kan meget vel sætte ny rekord. Foto: Scanpix
Udgivet Opdateret

En kommende kogebog har vist sig at være en voldsom storsællert. I hvert fald ligger den lige nu ifølge Daily Mail nummer et på handelsportalen Amazons bog-liste. Kogebogen, der dermed har detroniseret Harry Potter-forfatteren J. K. Rowling, er slet ikke udkommet endnu.

Ironisk er det, at fantasy-dronningen Rowling er blevet slået af tronen. Det er nemlig en prinsesse, der står bag. Kogebogen er skrevet af Meghan Markle. I hvert fald er den støttet af hende, og hun står bag projektet.

Tirsdag slap hemmeligheden frem om kogebogen, som hedder Together: Our Community Cookbook. Med hemmelige udflugter til en lokal moské i det vestlige London er det lykkedes Meghan Markle ubeset at lave mad med ofre ramt af Grenfell Tower-tragedien (den altødelæggende brand tidligere på året, red.) og har sat sit navn på en bog med opskrifter lavet sammen med disse mennesker.

Bogen har desuden slået kogebøger udgivet af blandt andre den voldsomt populære kok Jamie Oliver.

Kensington Palace offentliggjorde, da projektet blev gjort offentligt kendt, billeder af Meghan Markle, der hygger med de frivillige i Al Manaar kulturcenter i området for den frygtelige tragedie.

Projektet, der skal støtte de efterladte og de berørte af den voldsomme brand, er Markles første selvstændige projekt som et helt officielt medlem af den britiske royale familie, som hun blev en del af med giftemålet til Prins Harry.

Powered by Labrador CMS