Dronning får særlig ledsager

Den britiske dronning kommer heldigvis ikke til at sidde alene ved sin fødselsdagsfest

Udgivet Opdateret

Det har gjort ondt helt ind i hjerter at se nu 95-årige dronning Elizabeth, der blev enke efter 73 års ægteskab den 9. april i år, optræde mutters alene i det offentlige rum.

Selvfølgelig først og fremmest ved sin mands begravelse den 17. april, hvor hun ikke havde nogen omkring sig og til at holde i hånden under selv ceremonien.

Men også ved miniatureudgaven af ‘Trooping the Colour’ i 2020, som markerede hendes 94 års fødselsdag.

Fætter Edward træder til

Nu er der så heldigvis godt nyt i forbindelse med dette års Trooping the Colour, som løber af stablen den 12. juni. Formodentligt igen på Windsor Castle og som sidst i ‘en skrabet’ udgave.

Dronningens 85-årige fætter, prins Edward, hertugen af Kent, har nemlig indvilget i at ledsage hende.

Det skriver blandt andet Mirror.

Har gjort det før

Det er ikke første gang, dronningen får sin fætter ved sin side i forbindelse med Trooping th Colour. Han trådte også til tilbage i 2013, hvor prins Philip netop havde været igennem en operation.

Mirror skriver også, at dronningen nu, hvor det værste tryk fra corona-pandemien begynder at lette, agter at optrappe antallet af officielle optrædener.

Ydermere, at hun kan se frem til at få alt den støtte, hun måtte have behov for fra den nærmeste familie.

Skal hilse på Joe Biden

Dronningen forventes for eksempel at rejse til Cornwall i forbindelse med, at Storbritannien i dagen fra den 11. til 13. juni er værter for et topmøde mellem G7 landene.

Her vil hun komme til at hilse på den amerikanske præsident Joe Biden samt repræsentanter for Canada, Frankrig, Tyskland, Italien og Japan.

Powered by Labrador CMS