Drejer nøglen: Træls nyhed til prinsesse

Organisation, der står prinsessens hjerte meget nær, må dreje nøglen.

Udgivet Opdateret

Det har uden tvivl gjort ondt helt ind i sjælen på britiske prinsesse Anne, dronning Elizabeths eneste datter, da det blev besluttet, at ‘Animal Health Trust’ nu er tvunget til at lukke. Beskeden blev offentliggjort på organisationens egen hjemmeside i sidste uge, skriver Hello Magazine.

“Det er med dyb beklagelse, vi i dag har meddelt vores kolleger, at Animal Health Trust’s bestyrelse har konkluderet, at fonden lukker, og at den formelle proces omkring nedlukningen begynder i næste uge,” skrev organisationen.

Artiklen fortsætter under videoen

Der er tale om en organisation, som gennem 77 år har arbejdet for at styrke helbredelse af sygdomme hos dyr samt fremme undervisningen i og praktiseringen af ​​veterinær videnskab.

Den dyreglade prinsesse, der repræsenterede England i military ved OL i 1976, har været præsident for Animal Health Trust siden 1991 og forsøgte selv at komme fonden til undsætning, da det stod klart, at den var alvorligt, økonomisk trængt.

Hun har blandt andet bidraget ved flere video-arrangementer, hvor det er blevet diskuteret, hvad man kunne gøre for at skaffe økonomiske midler. Men altså uden den store succes.

“Beslutningen om at stoppe driften er nået efter flere måneders forsøg på at sikre finansiering. Selvom der er gjort betydelige fremskridt, har velgørenhedsorganisationen ikke været i stand til at sikre de betydelige midler, den har brug for, for at have en levedygtig fremtid,” fremgår det af en erklæring fra Animal Health Trust.

Powered by Labrador CMS