Dramatisk udvikling i retssag mod Nicki Bille

I dag skulle den kendte fodboldspiller være mødt i retten. Sådan kom det ikke til at gå.

Udgivet Opdateret

Fodboldspilleren Nicki Bille skal alligevel ikke for retten mandag.

Den tidligere landsholdsspiller, der er tiltalt for fem forskellige forhold, er blevet syg og mødte derfor ikke op i Københavns Byret, hvor sagen mandag skulle behandles.

Det meddeler Billes forsvarsadvokat, Asser Gregersen, mandag.

31-årige Nicki Bille er tiltalt for at have truet en person med et luft- og fjedervåben, været i besiddelse af cirka et kvart gram kokain, have slået en dørmand med knytnæve og truet en sygeplejerske med vold.

Nicki Bille nægter sig skyldig i alle anklager, har hans advokat oplyst.

Mandag blev det desuden besluttet, at der skal afsættes halvanden dag til retssagen i stedet for en enkelt som hidtil planlagt.

Her kan du læse om Nicki Billes tidligere sager:

* I juni 2018 blev Nicki Bille anholdt i Monaco for at have taget kvælertag på en veninde og slået en anden kvinde, der forsøgte at stoppe ham. Kort efter modtog han sin dom på 30 dages fængsel og blev efterfølgende løst fra sin kontrakt i græske Panionios.

* I april 2014 blev den daværende Rosenborg-angriber anholdt i København for gadeuorden og bed i forbindelse med anholdelsen en betjent i armen.

Et år senere, og efter at være skiftet til franske Evian, faldt dommen på 60 dages betinget fængsel for blandt andet vold mod tjenestemand i funktion. Han blev ikke fyret af den franske klub.

* Angriberen røg i detentionen i Norge i september 2013 efter at have lavet ballade på et værtshus. Han slap med en bøde på 10.000 norske kroner.

* I marts 2009 fik den dengang 21-årige Bille 40 dages betinget fængsel for at have uddelt knytnæveslag. Dommen blev gjort betinget af 50 timers samfundstjeneste.

Kilder: B.T., Ritzau.

Powered by Labrador CMS