DR-program solgt til udlandet

Snart kan tv-seere i blandt andet Holland og Norge også se programmet "Vild kærlighed", som vil gå under navnet "Love Raft"

'Vild kærlighed' er solgt til udlandet.
"Vild kærlighed" er solgt til udlandet.
Udgivet Opdateret

Kan man finde kærligheden på en hjemmelavet tømmerflåde i Sverige? Det er, hvad DR-programmet "Vild kærlighed" undersøger.

Men snart er det ikke kun danske singler, der skal prøve den nye dating-stil, for nu er programmet solgt til flere lande i Europa. 

Det skriver filmmagasinet Deadline.

Vidt omkring

Det er både Holland, Sverige, Finland, Tyskland og Norge, der har købt formatet, som ifølge Deadline skal gå under navnet "Love Raft".

I programmet prøver ti unge singler at finde kærligheden, mens de sejler ned af en svensk flod. De i alt fem par har ti dage til at finde ud af, om der er god kemi mellem rejsepartnerne.

Endnu en sæson

Der er kun vist halvdelen af afsnittene i første sæson, men DR har allerede besluttet, at det også bliver til en anden sæson.

Deltagerne, der er mellem 22 og 33 år, er blevet matchet af eksperter. I alt skal de sejle 50 kilometer ned ad den svenske flod, og om aftenen mødes alle ti deltagere og sover i samme lejr.

Programmet kan ses på DRTV.

Powered by Labrador CMS