Dot om brud med Messerschmidt: -Jeg forstår ikke, han gik

Bakken-sangerinden Dot Wessman forstår stadig ikke, hvorfor Morten Messerschmidt gik fra hende i en periode.

Bakken-sangerinden Dot Wessman forstår stadig ikke, hvorfor Morten Messerschmidt gik fra hende i en periode. Foto: Nils Meilvang/Scanpix (Arkivfoto)
Udgivet Opdateret

De var kærester i otte år, så gik de fra hinanden i et års tid, og nu har Bakken-sangerinden Dot Wessman og Dansk Folkeparti-politikeren Morten Messerschmidt igen fundet melodien.

Men selv om kærligheden mellem den farverige sangerinde og den ambitiøse politiker nu igen blomstrer, så har Dot Wessman stadig svært ved at forstå, hvorfor Morten Messerschmidt gik fra hende dengang i 2015.

Det fortæller den 59-årige sangerinde til Alt for Damerne.

Datter i alvorlig ulykke

Næsten samtidig havde Dot Wessmans ene datter Johanne nemlig været ude for en alvorlig ulykke.

– Jeg forstår ikke, at han gik dengang, for man forlader ikke et andet menneske i så hård en situation. På den anden side oplever man så hårde ting på intensiv afdeling, at jeg også godt forstår ham, fortæller Dot Wessman til Alt for Damerne.

Johannes ulykke har efterfølgende betydet, at hun i dag er hjerneskadet og kæmper med genoptræning hver dag.

Sygdom tog hårdt på forholdet

Perioden fyldt med sygdom, ulykke og frygt for døden tog hårdt på forholdet dengang, forklarer Dot Wessman.

– Morten så hårde ting, og han vidste, at Johanne skulle leve med det her resten af sit liv. Jeg tror, livets alvor ramte ham meget hårdt der. Han fik brug for en tænkepause og for at overveje: Kan jeg klare det her, fortæller hun.

De to fandt sammen igen i sommeren 2016, og i dag har de to lagt episoden bag sig. Det er ikke noget, de taler om, lyder det fra Bakken-sangerinden.

– Hvis vi skulle sidde og snakke om det, kunne vi ligeså godt lade være med at være sammen. Vi har visket det ud, understreger Dot Wessman.

Powered by Labrador CMS