Det var én lang begravelse

Skuespilleren Ulla Vejby fortæller om hendes svære afsked med de medvirkende efter ti sæsoner med 'Badehotellet'

Udgivet Opdateret

Seerne har elsket ’Badehotellet’ lige siden første afsnit blev vist for ti år siden.

Svært at skille sig af med

Men også de medvirkende har lullet sig ind i en kærlighedsaffære, som det har været svært for dem alle at skille sig af med.

Det kan Ulla Vejby, der spiller rollen som stuepigen Edith i tv-serien, skrive under på, da de sidste afsnit blev indspillet i november sidste år.

Farvel til hinanden

- Det er skørt. Jeg skal aldrig mere have det kostume og de briller på, og det var en lang begravelse, da vi sagde farvel til hinanden og karaktererne, sagde den 39-årige skuespiller til nyheder.dk ved pressemødet forud for sæsonpremieren.

- Det var overvældende

 - Jeg kunne mærke, hvor det bar hen, da jeg skulle spille min sidste scene med Ottilia (spillet af Merethe Mærkedahl, red.). Det var overvældende, og har betydet så meget i ti år, fortalte Ulla Vejby videre.

Holdt fast i hende

- Der var en følelse af vemod, og jeg gav hende et dybt kram, hvor jeg holdt fast i hende. Nu var det sidste dag i køkkenet. Det var en underlig tid, der bragte tårerne frem, sagde hun om afskeden med tv-dramaet, hvis sidste ni afsnit vises i de kommende søndage.

Runder stort galleri af

- Det er en sindssyg svær opgave at runde så stort et galleri af, men det er blevet løst på fornem vis, lover Ulla Vejby, der heldigvis kan kaste sig over andre opgaver efter tiden med ’Badehotellet’.

Ulla Vejby havde svært ved at holde tårerne tilbage, da hun i november sagde farvel til hele holdet omkring 'Badehotellet'.

Det skal hun til sommer

Hun er også med i tv-serien ’Sygeplejeskolen’, som har optagelser til sommer i Risby-studierne, Albertslund, hvor også ’Badehotellet’ er optaget.

 - Det er min garderobe

 - Jeg kommer nok til at insistere på, at få den samme garderobe, som jeg havde under ’Badehotellet’, mente Ulla Vejby, der også bliver aktuel i Odsherred-revyen, og som også skal spille teater til efteråret.

Powered by Labrador CMS