- Det skal fucking stoppe!

Den kendte sangerinde åbner nu op om en større nedtur, hun har gennemgået i livet

Udgivet Opdateret

Snart udkommer dokumentarfilmen "Medina," hvor den danske sangerinde Medina åbent og ærligt om sit liv - på både godt og ondt. 

Nu er traileren til dokumentaren ude. Her afslører hun blandt andet, at hun gennem længere tid er blevet udstillet og stalket. 

- Jeg bliver udstillet som et komplet monster i den danske presse, fortæller hun i filmen og afslører, at nedturen har haft store personlige konsekvenser for hende. Jeg har haft mareridt hele natten på grund af hende psykopat-stalkeren. Det skal bare fucking stoppe, siger sangerinden i traileren. 

Kørte spirituskørsel

Tilbage i 2018 begyndte nedturen for alvor for den nu 39-årige danske popstjerne. 

Her blev Medina tiltalt for at have kørt bil med kokain og sprut i blodet, som ugebladet SE og HØR dengang kunne afsløre. 

Konsekvensen blev en frakendelse af kørekortet samt en stor bøde. 

Medina åbner nu op om sin store nedtur.
Medina åbner nu op om sin store nedtur.

Kollapsede flere gange

Allerede i 2010 var uheldet dog ude for Medina, da hun kollapsede tre gange. 

Ifølge hende selv var årsagen, at hun gennem længere tid havde presset sin krop for meget med for mange koncerter og andet. 

- Jeg er kollapset 3 gange og har ligget inde på Rigshospitalet med hjertemålere på, fordi min krop ikke kunne mere. Så hårdt slider jeg for at nå til, hvor jeg er, sagde 27-årige Medina dengang til magasinet ALT for damerne.

Nu fortæller Medina så om alle nedturene i livet. Dokumentarfilmen har premiere i biograferne 3. maj. 

Du kan se traileren nedenfor:

Powered by Labrador CMS