Det skal du kunne som royal barnepige

Der er mange kvaliteter og særlige evner, du skal tilegne dig, hvis du vil have tjansen som barnepige for de kongelige børn.

Maria Teresa Turrion Borrallo er barnepige prins William og hertuginde Kates tre børn, prins George, prinsesse Charlotte og prins Louis. Hun har uddannet sig som barnepige på Norland College. Klik videre for flere billeder. Foto: Scanpix
Maria Teresa Turrion Borrallo er barnepige prins William og hertuginde Kates tre børn, prins George, prinsesse Charlotte og prins Louis. Hun har uddannet sig som barnepige på Norland College. Klik videre for flere billeder. Foto: Scanpix
Udgivet Opdateret

Måske troede du bare, at det krævede god kemi med børn og en rimelig fornuftig opfattelse af børneopdragelse at blive barnepige for de kongelige børn. Men det er ikke de eneste kvaliteter, som en mulig barnepige for royale rollinger skal kunne.

For at kunne passe på de britiske kongebørn, skal du blandt andet kunne selvforsvar, at sy og hvordan du styrer bilen, hvis den skrider.

Det skriver Hello Magazine.

Uddan dig

Du kan ikke bare komme ind fra gaden, hvis du har en idé om at du skal bruge fremtiden på at passe de royale børn. Maria, som til dagligt er barnepige for prins George, prinsesse Charlotte og prins Louis, har læst en bachelor på Norland College.

Her er det nemlig muligt at tage uddannelsen Norland Nanny, som er specialiseret, så du kan uddanne dig til at blive barnepige.

De fleste barnepiger, som er ansat til at passe børnene af den britiske elite, er uddannet på Norland College.

Lær at sy

Som en Norland Nanny lærer du om børns helbred, velvære og opførsel. Samtidig lærer du i løbet af de tre år, som uddannelsen tager, hvad god ernæring er og betyder for et barn samt hvordan du bedst kommunikerer med et barn.

Artiklen fortsætter efter videoen.

Men der er også mere praktiske ting at lære, hvis du tager den et-årige overbygning. Her lærer man at sy, lege og hvordan børn lærer.

Skolen anser personlige kvaliteter som ærlighed, venlighed, kreativitet, arbejdsflid og ansvarlighed som noget af det vigtigste i en barnepige. Så indeholder du en flig af det, er livet som barnepige måske dig.

Lær at massere

Det er dog ikke kun det ovenstående, du kan få ud af uddannelsen som barnepige. Uddannelsen forbereder dig også på mere uforudsete situationer.

Du lærer blandt andet babymassage og osteopati. Men også mere ekstreme ting som selvforsvar og sikkerhed på nettet, som der i sjældne tilfælde skal bruges, da der er mange, der vil i kontakt med de kongelige børn.

Desuden er også sikkerhed i vandet og sikker kørsel noget, man kan skrive på CV’et, hvis man har uddannet sig som barnepige ved Norland College.

Powered by Labrador CMS