Det fulde program er klar

Oh Land og Stine Bramsen er på plakaten

Udgivet Opdateret

Den 22. juni går det endnu engang løs i Tusindårsskoven, når Tinderbox atter løber af stablen og præsenterer store stjerner fra ind- og udland.

Torsdag kan festivalen præsentere de sidste navne, der får musikken til at spille i Odense til sommer. 

Det er de to danske sangerinder Oh Land og Stine Bramsen, der på hver deres måde har været med til at præge det danske poplandskab og udbrede dansk musik til udlandet, skriver folkene bag Tinderbox i en pressemeddelelse.

Dansksprogede sange

Oh Land har med sit electropoppede udtryk givet os hitsingler som ”White Nights”, ”Sun of a Gun”, ”Renaissance Girls” og ”Speak out Now”. 

Hun boede i en længere periode i USA, hvor hendes karriere ekspanderede, og hvor hun arbejdede sammen med verdensstjerner som Pharrell Williams, Sia og John Legend. 

Senest er Oh Land vendt tilbage til Danmark og har startet et nyt kapitel i sin karriere med dansksprogede sange, som hun har høstet store roser for.

Blonde & Blank

Som en af frontpersonerne i popgruppen Alphabeat, har Stine Bramsen ligeledes været på et internationalt eventyr. 

Hun udgav i efteråret 2022 albummet Blonde & Blank, som modtog flotte anmeldelser fra en bred vifte af danske medier. 

Det samme gjorde hendes efterfølgende turné, som blandt andet fik Politiken til at beskrive hende som en kunstner i ”fuld kontrol over sin sprudlende naturkraft af en stemme”.

Red Hot Chili Peppers

Årets store internationale navne tæller de tre amerikanske grupper Red Hot Chili Peppers, Maroon 5 og Black Eyed Peas, mens den populære elektroniske scene Magicbox i år byder ingen ringere end den hollandske stjerne-DJ Armin van Buuren velkommen. 

Blandt de danske navne kan gæsterne – udover Oh Land og Stine Bramsen – se frem til at opleve artister som Lukas Graham, Tobias Rahim, Nik & Jay, Jada, Gilli og Medina, der alle fyrer op for festen side om side med en række nye spændende artister.

- Utrolig stærkt

Om det fulde lineup til Tinderbox 2023 siger festivalchef, Brian Nielsen:

- Sidste år var et rekordår for Tinderbox, og vi har prøvet at kvittere for tilliden fra vores gæster ved endnu engang at gå efter nogle af verdens største stjerner. 

- Her mener vi, at Red Hot Chili Peppers, Maroon 5 og Black Eyed Peas med deres store indflydelse på det internationale rock- og poplandskab står utroligt stærkt. 

Powered by Labrador CMS