Derforer Albert lykkelig

Den fremadstormende skuespiller Albert Rosin Harson har knald på karrieren og på kærligheden

- Jeg hepper på min kæreste, Jenna, og hendes søde dansepartner, Micki, lyder det fra Albert Rosin Harson, hvis der altså skulle være nogen tvivl om, hvem han stemmer på i 'Vild med dans'. (Arkivfoto).
- Jeg hepper på min kæreste, Jenna, og hendes søde dansepartner, Micki, lyder det fra Albert Rosin Harson, hvis der altså skulle være nogen tvivl om, hvem han stemmer på i "Vild med dans". (Arkivfoto).
Udgivet Opdateret

Det er godt et års tid siden, at den 19-årige skuespiller Albert Rosin Harson og den 33-årige professionelle danser Jenna Bagge forelskede sig efter at have mødt hinanden i "Vild med dans".

Nu er Albert Rosin Harson med på sidelinjen og hepper, når Jenna Bagge går på gulvet med sin dansepartner dette år, kagekendissen Micki Cheng.

Derfor var han også mødt op for at støtte Micki Cheng og Jenna Bagge, som dansede en jive i fredagens særudgave af "Vild med dans - Knæk Cancer" på Det Kongelige Teater i København.

- Det betyder vildt meget at være her. Jeg savner det helt vildt, men det er også sjovt at se fra en anden vinkel, fortæller Albert Rosin Harson.

- Og så tænker jeg også, når jeg ser dem, der danser i år, at jeg simpelthen ikke forstår, at jeg selv havde modet til det sidste år.

Ekspert i at støtte hende

Det er ikke meget Albert Rosin Harson og Jenna Bagge får danset derhjemme i privaten - kun hvis hun skal øve et løft, lyder det fra ham.

- Det er jo hende, der er eksperten, og det er nok ikke mig, hun vil bruge, men sine dansevenner, siger han og tilføjer, at han derimod er ekspert i at støtte hende.

Albert Rosin Harson møder troligt op og hepper på sin celebre kæreste, Jenna Bagge, i dette års 'Vild med dans'. Selv mødte parret hinanden på dansegulvet sidste år.
Albert Rosin Harson møder troligt op og hepper på sin celebre kæreste, Jenna Bagge, i dette års "Vild med dans". Selv mødte parret hinanden på dansegulvet sidste år.

Det er dog ikke meget, de ser til hinanden for tiden.

Jenna Bagge træner "Vild med dans", og Albert Rosin Harson har fået sin første hovedrolle i en film, nemlig i ungdomskomedien "Jomfruer fra rummet".

- Det er lidt presset nu. Men vi har sidste optageuge lige om lidt, så der kommer mere tid, end der er nu. Men vi når at se hinanden om aftenen heldigvis, lyder det fra ham.

Powered by Labrador CMS