Derfor rakte prinsessen tunge

Det var hverken efter publikum eller pressen.

Det kan måske trøste nogen at vide, at det var en, hun kendte, prinsessen rakte tunge ad. Foto: Scanpix. KLIK for mere.
Det kan måske trøste nogen at vide, at det var en, hun kendte, prinsessen rakte tunge ad. Foto: Scanpix. KLIK for mere.
Udgivet Opdateret

Det var et kosteligt syn, da Prinsesse Charlotte, datter af Hertuginde Kate og Prins William, brød med borgerlig og royal etikette og rakte tunge for øjnene af verdenspressen tidligere i august.

Hertuginden og prinsen var til en velgørenhedssejlads, og de havde deres to ældste børn med sig. Da mor og børn var på vej hen over en scene, valgte den lille prinsesse at række tunge, i stedet for at vinke, som man ellers gør, når man går hen over en scene for øjnene af et publikum.

Det har siden da været et uløst mysterie, hvorfor den lille prinsesse valgte at række tunge, men hos People mener man nu at have fundet svaret, der skal findes i prinsessens familie.

People skriver, at Prinsesse Charlotte hverken rakte tunge ad pressen eller publikum. Det viser sig, at Hertugidne Kate udpegede en gruppe af familie og venner for Charlotte, og det var da den lille prinsesse så sin bedstefar, Mike Middleton, ude blandt publikum, stak hun tungen frem.

Artiklen fortsætter under videoen

Som man kan se på billederne i galleriet til denne artikel, blev den lille prinsesse da heller ikke skældt hæder og ære fra, for at gøre, som børn nogle gange gør.

Selvom man selvfølgelig ikke rækker tunge efter bedstefar, medmindre altså at man gør det.

Powered by Labrador CMS