Derfor kommer nær ven ikke til Philips begravelse

På trods af at Sarah Ferguson stadig er tæt på Dronning Elizabeth efter skilsmissen fra prins Andrew, så er hun ikke blevet inviteret til prins Philips begravelse

Sarah Ferguson er ikke på gæstelisten til prins Philips begravelse. Foto: Russell Boyce/REUTERS.
Udgivet Opdateret

Sarah Ferguson, som også kaldes Fergie, er ikke på gæstelisten, når prins Philip skal begraves lørdag i St George’s Chapel på Windsor Castle, hvor prinsen boede sammen med dronning Elizabeth.

Det forlyder ellers, at dronningen har et blødt punkt for Fergie, og at de to spadserer daglige ture sammen. Det skriver The Daily Mirror.

Det kunne tyde på, at hun er en nær ven, som majestæten har ved sin side i sorgen efter sin mands død.

Sarah Ferguson har været gift med prins Andrew, som er dronning Elizabeth og prins Philips søn.

Gåture med sørgende enke

Ifølge The Daily Mirror har Fergie og hendes eksmand på daglig basis – nogle dage to gange om dagen – kørt fra Royal Lodge til Windsor Castle for at gå ture med den sørgende enke og lufte hendes to hunde.

En kilde har fortalt, at “de går korte ture med dronningen og hendes corgier rundt i slottets tilhørende haver. Sarah er virkelig inde i varmen, nu hvor prinsen er gået bort.”

Kilden fortsætter:

“Dronningen har altid haft et blødt punkt for hende og betragter hende som en fantastisk mor.”

På grund af corona-pandemien er det faktisk kun en håndfuld af de allernærmeste familiemedlemmer i den kongelige familie, som får mulighed for at sørge over prins Philips død side om side med monarken ved begravelsesceremonien.

Powered by Labrador CMS