Dennis Knudsen mister lille datter

SĂžrger over stort tab

Udgivet Opdateret

En ubĂŠrlig sorg har ramt Dennis Knudsen, der netop har meddelt, at en af hans tvillinger, kun 1 Âœ mĂ„neder gamle Naomi er dĂžd.

Det skriver han i et opslag pÄ Instagram.

RIP. My Little Angle. Naomi 15/9/22- 01/11/22. Vi Ăžnsker (hele familien ) fred og ro til at vĂŠre i sorgen sammen. #vuggedĂžd

Flere kendte har kommenteret opslaget. Blandt andet Mascha Vang med ” Åhhh nej, sĂ„ mange tanker til dig og jer”, og Malene Qvist: ” Ă„h nej nej nej kĂŠreste. Pas pĂ„ jer”.

Her ses kendisfrisĂžren, da han ankom med tvillingerne fra USA.
Her ses kendisfrisĂžren, da han ankom med tvillingerne fra USA.

Lykkelig ankomst

Der herskede en fantastisk glÊde, da 59-Ärige Dennis Knudsen den 28. september landede i KÞbenhavns lufthavn med sine tvillinger, som er fÞdt af en rugemor i USA. Kun 12 dage gamle har de fÄet navnene Aura og Naomi. En veninde gav en hÄnd med hele vejen pÄ den 11 timer lange flyrejse fra Los Angeles til KÞbenhavn.

– Ingen komplikationer, alt er gĂ„et godt, sagde Dennis Knudsen med hĂŠnderne fulde af smĂ„ prinsesser.

BÞrnene er resultatet af en kunstig befrugtning, og sÞnnerne Lucas pÄ tre Är og Noah pÄ et Är deler Êgdonor med pigerne.

I lufthavnen var sþnnerne til stede sammen med deres farmor Mona, 84, Dennis’ bror Dion, veninden Monique Spartalis og venneparret kaldet ‘mormor’ og ‘morfar’. De sidstnévnte har passet drengene, mens Dennis har véret bortrejst til USA i et par uger for at opleve fþdslen, som fandt sted ved kejsersnit.

VUGGEDØD

Pludselig uventet spÊdbarnsdÞd (vuggedÞd) er defineret som pludselig uventet dÞd hos et spÊdbarn, hvor man ikke kan pÄvise nogen sikker dÞdsÄrsag.

Pludselig uventet spĂŠdbarnsdĂžd rammer for det meste i alderen 2-4 mĂ„neder. 

90 % af tilfĂŠldene sker fĂžr 6-mĂ„nedersalderen. 

Drenge rammes oftere end piger. 

De fleste tilfÊlde sker i vinterhalvÄret.

Kilde: sundhed.dk

Nu er den ene af pigerne ramt af vuggedĂžden.

58-Ă„rige Dennis Knudsen har mistet sin lille datter Naomi natten til tirsdag.
58-Ă„rige Dennis Knudsen har mistet sin lille datter Naomi natten til tirsdag.
Powered by Labrador CMS