Den lille familie bliver nu større

Det er uvist, hvor længe Doria skal bo i England.

The Prince of Wales and Doria Doria var også i England i foråret 2018. Da var det for at se Meghan blive gift. Foto: Owen Humphreys/Scanpix.
The Prince of Wales and Doria Doria var også i England i foråret 2018. Da var det for at se Meghan blive gift. Foto: Owen Humphreys/Scanpix.
Udgivet Opdateret

Det skulle være ganske vist. Meghan Markles mor, Doria Ragland, forlader Los Angeles for at komme helt tæt på datteren i forbindelse med Meghans fødsel. Det skriver det britiske medie Express, og det britiske medie Daily Mail

Hvor længe Doria Ragland kommer til at bo i England er uvist, men det er angiveligt planen, at hun er der, når Meghan føder og i tiden umiddelbart efter fødslen.

– Hun bliver der efter fødslen, men hun er også nødt til at rejse igen, for at komme hjem til sine hunde og sit job, siger en unavngiven kilde til Daily Mail

Hvor skal familien bo?

Harry og Meghan skal bo i Frogmore Cottage, et hus der ligger nær Windsor slot, hvor dronning Elizabeth ofte bor, når hun ikke er at finde på Buckingham Palace. Det har længe været officielt, at familien flytter ind i huset nær slottet, og det har fra start været en nyhed, der gjorde parret glad.

– Windsor har en særlig plads i de kongelige højheders hjerter, og de er glade for, at de skal bo på stedets grund, sagde en talsperson for den royale engelske familie i foråret 2018, ifølge Express.

Cottage kan løst oversættes til “sommerhus,” men ifølge Express er Frogmore Cottage alt andet end et sekundært hjem med dårligere komfort end det, man er vant til. Stedet har, ifølge Express, rigeligt med komfort til både Harry, Meghan, deres barn, Meghans mor og de ansatte, der skal bo nær, og stå til rådighed for, parret, når de er flyttet ind.

Ifølge Daily Mail har Meghan dekoreret familiens kommende hjem, blandt andet med et væld af plakater, hentet til England fra Meghans tidligere hjem i Toronto, Canada.

– Harry og Meghan ønsker, at Frogmore skal være så hjemligt som muligt, siger kilden, ifølge Daily Mail, om indretningen.

Powered by Labrador CMS