Debuterer som solomusiker

Laus Høybye startede karrieren i rampelyset som barn. Nu udgiver den 44-årige skuespiller for første gang musik i eget navn

Udgivet Opdateret

Skuespiller Laus Høybye, som blandt andet spiller Krumme i 90'er hitfilmene "Krummerne" og er en del af satiregruppen "Platt-Form" med Mille Lehfeldt og Jakob Fauerby, debuterer nu som solomusiker.

Det gør han med singlen "Electric Skin" og EP'en med samme navn.

Det oplyser artisten selv i en pressemeddelelse.

'Catchy popsange'

- Jeg er vanvittig spændt på at udgive min egen musik. Jeg har haft det her mini-album i maven i en del år, og nu skulle det være, siger Laus Høybye i pressemeddelelsen.

- Jeg elsker alle de genrer, jeg arbejder med, men det er noget helt specielt at udgive min egen musik i mit eget navn. Med denne EP har jeg gjort 100 procent, hvad jeg vil.

Ifølge musikeren selv består "Electric Skin" af catchy, elektroniske popsange, der består af fortællinger om livet i byen, møder, venskaber, livsdrømme, og om at noget, der kan blive til kærlighed.

Krumme

- Jeg er en KÆMPE popdreng. Så det er helt klart en pop-plade, jeg har lavet. Og jeg glæder mig helt vildt til at sende den ud i verden, siger Laus Høybye.

I pressemeddelelsen fortæller musikeren, at han har haft musikken som fast følgesvend gennem hele sin karriere, hvor han blandt andet har skrevet sange til "Platt-Form", som er den satiregruppe, han er en del af.

En række film

Laus Høybye brød som 11-årig ind på den danske skuespilscene med et brag i rollen som Krumme i Krummerne-filmene.

Siden da har den i dag 44-årige skuespiller været med i en række danske film, tv-serier og forestillinger.

Singlen "Electric Skin" udkommer på streamingtjenesterne 12. maj, og EP'en af samme navn kommer 2. juni.

Skuespiller Laus Høybye har skrevet og komponereret singlen 'Electric Skin', som udkommer på streamingtjenesterne 12. maj. (PR-foto).
Skuespiller Laus Høybye har skrevet og komponereret singlen "Electric Skin", som udkommer på streamingtjenesterne 12. maj. (PR-foto).
Powered by Labrador CMS