Danske Spil efterlyser hele fire vindere

De har alle ét til fælles; nyvunden rigdom.

Danske Spil har endnu ikke hørt fra nogen af vinderne. Genrefoto.
Udgivet Opdateret

Fire danskere har hen over weekenden været ganske heldige.

Danske Spil skriver i en pressemeddelelse, at de fire personer, der alle er fra Jylland, alle har vundet i Lotto eller Eurojackpot, og at de alle kan kalde sig for millionærer.

Artiklen fortsætter under videoen

Fredag aften var der således en spiller fra Skandeborg, der ramte 5+1 rigtige tal i Eurojackpot. Vedkommende vandt dermed en delt 2. præmepulje med fem andre spillere. Det gav en gevinst på 5.266.650 kroner.

Lørdag blev der fundet flere vindere, blandt andet i Varde Kommune, hvor en spiller scorede en gevinst på 6.000.000 kroner.

Danske Spil skriver, at de to ugentlige Millionærgaranti-vindere, også skal findes i Jylkand. En spiller i Aarhus og en spiller i Holsted har hver vundet en million kroner.

Spilleren fra Varde Kommune vandt med en indsats på 60 kroner på en af de 10 rækker, spilleren, der er PLUS-abonnent, spiller på.

Spilleren fra Aarhus havde med sit PLUS-abonnement spillet et system med otte rækker uden Joker. Spilleren fra Holsted købte sin kupopn i Stations Kiosken i Holsted og spillede på system R 18-82.

Danske Spil har endnu ikke hørt fra nogen af vinderne.

Powered by Labrador CMS