Dansk TV-darling i mister barn

Lørdag mistede den kendte TV-pige en søn.

Cecilie Hother og Thomas Gregers Honore. Lørdag mistede de en søn. (Foto: Jens Nørgaard Larsen/Scanpix 2015)
Cecilie Hother og Thomas Gregers Honore. Lørdag mistede de en søn. (Foto: Jens Nørgaard Larsen/Scanpix 2015)
Udgivet Opdateret

I juli 2016 fødte TV-værten Cecilie Hother sit første barn – datteren Ellinor.

Fredag 22. januar fortalte Cecilie Hother på sin blog, at hun og gemalen Thomas Gregers Honore, der foruden datteren Ellinor har to børn fra tidligere forhold, nu kendte kønnet på deres kommende (andet) fælles barn; nemlig en søn.

Desværre skulle det ikke gå som håbet.

Søndag skrev Cecilie Hother på sin blog og Instagram-profil:

“Igår mistede vi vores elskede lille søn. Han nåede desværre ikke tid sammen med os, men det gør hverken kærligheden eller savnet til ham mindre. Vi vil nu bruge kræfterne på at bearbejde vores ubeskrivelige tab og sorg med vores nærmeste. Kæmpe tak til Rigets dygtige læger og jordemødre”.

Opslaget har fået flere sympatitilkendegivelser:

Allerkæreste Cecilie. Det gør mig afsindigt ondt. Og jeg er forfærdelig ked ag det på jeres vegne. Jeg sender dig og familien alle mine varmeste tanker💙, skriver kollegaen Heide Frederikke Rasmussen.

En anden kollega, Karen Helene Hjort, har også kommenteret opslaget:

Åh hvor trist. Sender de varmeste tanker og kram i jeres retning! ♥️

Da Cecilie Hother fødte sin datter, beskrev hun det således på sin blog:

– Nu er guldklumpen kommet til verden. Hun er det smukkeste og dejligste jeg nogensinde har set. Det er en helt vidunderlig følelse af have bragt hende ind i verden og jeg glæder mig til at komme hjem med hende.

– Jeg er fyldt til randen af uendelige store kærlige følelser, men for første gang i mit liv, er følelserne så overvældende at jeg næsten ikke kan sætte ord på det; ”ubetinget kærlighed” og en følelse af det mest ”rigtige” jeg har gjort i mit liv, er det mine ord rækker til lige nu.

Powered by Labrador CMS