Danmark har talent-vært: -Det skal der til før mine børn må stille op

Hvis Felix Smiths to drenge drømmer om at stille sig op på scenen, skal de ikke regne med ubetinget opbakning.

Hvis Felix Smiths to drenge, Theodor og Arthur, har lavet en grim tegning, er deres far ikke bange for at fortælle dem det. Her ses Felix Smith (t.v.) sammen med sin medvært Christopher Læssø. Foto: Lars E. Andreasen/TV2
Udgivet Opdateret

Når danskerne hver lørdag blænder op for tv’et og underholdningsprogrammet “Danmark har talent”, er det igen i år med den storsmilende og rutinerede tv-vært Felix Smith i værtsrollen.

På ottende år er han vært for programmet, som han har fulgtes med på tværs af to tv-kanaler.

Han lægger ikke skjul på, at det er et format, der står hans hjerte nær.

Felix lægger ikke fingrene imellem

Men hvis hans egne børn, Theodor på ni år og Arthur på tre år, en dag skulle annoncere, at de vil stille op i programmet, så bliver der ikke lagt fingre imellem fra deres far, understreger han.

– Jeg ville være rimelig ærlig med dem, inden jeg sendte dem derop. Forældre er nogle gange forfærdelige dommere i forhold til deres små børn. Men jeg kan godt se igennem det, at jeg er far til dem. De behøver ikke altid at få at vide, at det er en flot tegning, de har lavet, når den nu er grim.

– Men hvis jeg ellers mente, det ville være en sjov oplevelse for dem, så synes jeg ikke, der er noget galt i det, fortæller Felix Smith.

Han bemærker, at det ville være meget dobbeltmoralsk af ham at sige til sine to drenge, at det er en dårlig idé at stille op i det talentprogram, som han selv er en indgroet del af.

Samtidig ville det være vigtigt for ham at forklare dem, at det handler om at gøre tingene på det rigtige tidspunkt og det rigtige sted.

– At stille sig op på en scene uden at være dygtig til noget – under påskud af at være dygtig – det bliver meget hurtigt en dårlig oplevelse.

– Jeg har set mange mennesker have rigtig dårlige oplevelser oppe på den scene, fordi de ikke havde øvet sig nok, eller der ikke var nogen, der havde fortalt dem, at de ikke var så gode endnu, eller at de måske skulle vente et år eller to, siger tv-værten.

“Danmark har talent” bliver sendt lørdag aften på TV2.

/ritzau/

Powered by Labrador CMS