Country-legender udgiver trio-albums

Dolly Parton, Emmylou Harris og Linda Ronstadt er samlet igen. Pressefoto
Udgivet Opdateret

Dolly Parton, Emmylou Harris og Linda Ronstadt. De tre navne vækker genlyd hos alle country-fans – nu udgiver de en fælles opsamling

Dolly Parton, Linda Ronstadt og Emmylou Harris har karrierer uden sidestykke i musikhistorien. Tilsammen har de solgt over 200 millioner albums verden over, og de har optrådt for utallige fans i flere årtier. Det er ingen overraskelse, at da deres tre stemmer forenedes for at udgive deres debut-samarbejde, var resultaterne bemærkelsesværdige. Treenigheden har udgivet to albums sammen – Trio i 1987 og Trio II i 1999. Udgivelserne har solgt mere end fem millioner eksemplarer og vundet tre Grammyer.

Begge disse klassiske country-albums bliver nu udgivet i en remastered tre-CD samling, som bliver pakket med sjælden og ikke før udgivet musik. Resultatet er The Complete Trio Collection.

En svær fødsel

Det skulle vise sig at være svært at få de travle sangerinder i samme rum på en gang, men da det endelig lykkedes at få indspillet et helt album, blev en sand kraftværk af en lyd af country og americana født.

De mest populære sange blev “To know him is to love him”, “Wildflowers” og “Farther Along”.

Det skulle tage mere end et årti, før de samledes igen og udgav Trio II – her blev verden introduceret til uforglemmelige numre som “Do I ever cross your mind?” og et cover af Neil Youngs “After the gold rush”.

The Complete Trio Collection vil være tilgængelig den 9. september.

Powered by Labrador CMS