Christopher lander kæmpe rolle

Sangeren Christopher optræder ikke bare på scenen, når dette års Grøn-koncerter går i gang. Han er også ambassadør for Plads til Forskelle-prisen

Udgivet Opdateret

Popstjernen Christopher skal ikke bare optræde til årets Grøn. Han skal også være ambassadør for Muskelsvindfondens Plads til Forskelle-pris.

Det skriver Grøn i en pressemeddelelse.

Vil sprede budskabet

Prisen hylder enkeltpersoner, nonprofitorganisationer og foreninger, som arbejder aktivt for at skabe plads til forskelligheder, og Christopher er stolt af rollen som ambassadør.

- Jeg vil gerne sprede budskabet om, at vi alle er vores egen, og vi skal elske vores særheder og finurligheder og bære dem med stolthed, udtaler han i pressemeddelelsen.

Speciallavet t-shirt

Som Plads til Forskelle-ambassadør har Christopher designet en t-shirt, som skal hjælpe med at samle ind til Plads til Forskelle-prisen, der uddeles i efteråret.

På den nye t-shirt står der "Kun en af mig", og det er der en helt bestemt grund til.

- Teksten på t-shirten er min fortolkning af, hvad det vil sige, at der skal være plads til forskelle: der er kun én af mig, og der er kun én af dig. Vi er alle forskellige, og det er fedt! Det skal der være plads til, forklarer designeren.

Som Plads til Forskelle-ambassadør har Christopher designet en t-shirt med teksten 'Kun en af mig'. Overskuddet af salget går til en enkeltperson, forening eller nonprofitorganisation, som skaber plads til forskelligheder. (Arkivfoto).
Som Plads til Forskelle-ambassadør har Christopher designet en t-shirt med teksten "Kun en af mig". Overskuddet af salget går til en enkeltperson, forening eller nonprofitorganisation, som skaber plads til forskelligheder. (Arkivfoto).

Uddelt af store kunstnere

Plads til Forskelle-prisen er blevet uddelt siden 2016, og Suspekt, Lukas Graham og Carpark North er nogle af kunstnerne, der tidligere har været ambassadører.

Grøn afholdes for første gang i tre år, efter at corona-epidemien har sat en stopper for koncerterne de seneste to år.

Til årets Grøn får Christopher selskab af blandt andre Tessa, D-A-D og Andreas Odbjerg.

Powered by Labrador CMS