Charles og Camilla gentager speciel rejse

Prins Charles husker lykkeligt tilbage på parrets seneste besøg på St. Lucia.

Udgivet Opdateret

Prins Charles og fruen Camilla har endnu engang taget på tværs af verden i forbindelse med en stor caribisk rundtur. I skrivende stund er parret taget på St. Lucia, hvilket vækker stærke minder for parret.

De var nemlig på besøg i landet tilbage i 2008 – og prins Charles har set frem til gensynet længe.

– Min kone og jeg har yderst gode minder fra vores seneste besøg, har prinsen sagt til parrets officielle Twitter-profil, men rosen stopper ikke her for den kommende konge af England.

– Jeg er glad for at vende tilbage til St. Lucia og have mulighed for at se så mange af jer igen, fortæller prinsen.

Prinsen har gennem årene besøgt mange eksotiske destinationer, men på St. Lucia er han blevet mødt af en lokale flåde ved sin ankomst, samt fået fremvist nye sider af øen.

Men for prins Charles er det at rejse ikke noget nyt. Prinsen har gennem årene rejst jorden tynd til alskens opgaver og for at varetage monarkiets interesse i Commonwealth. De mange rejser har taget prins Charles på alt fra skiferie til dansende ophold under sydens sol.

Og det lader til at være en prins, der trives, når han får lov at opleve nye sider af verden, som er fjerne fra de trygge rammer i England. Og selvom passet siger 70 år, så lader prins Charles ikke til at være en mand, der er klar til at stoppe med at rejse. I 2018 havde prins Charles og Camilla Parker Bowles 50 officielle arrangementer, som de deltog i.

Powered by Labrador CMS