Camilla og Melvin skal gøre det sammen

Til april indsamles der penge til Danmarks udsatte børn, når showet "Alle vores børn" løber af stablen på TV 2. Camilla Martin og Melvin Kakooza er værter

Udgivet Opdateret

Når Røde Kors, Dansk Boldspil-Union (DBU), Fodboldfonden og TV 2 går sammen om indsamlingsshowet "Alle vores børn" til april, bliver det med sportsværten og tidligere badmintonstjerne Camilla Martin og komiker Melvin Kakooza i front.

Det skriver TV 2 i en pressemeddelelse.

Lørdag den 15. april bliver indsamlingen afholdt, og showet bliver sendt live på TV 2 og TV 2 Play fra Herlev Hallerne.

Fokus vil være på udsathed blandt børnefamilier i Danmark. Det omfatter økonomiske udfordringer, fysisk eller psykisk sygdom og daglige bekymringer, der præger hverdagen.

Behov for støtte

Ifølge Røde Kors er behovet for økonomisk og social støtte blevet større grundet inflationen.

- Familierne fortæller os hjerteskærende historier om at være udsat for et ufatteligt stort pres på grund af en økonomi, der ikke rækker, siger Anders Ladekarl, generalsekretær i Røde Kors, i pressemeddelelsen.

- De familier, som i forvejen har kæmpet med at få enderne til at mødes, har fået det endnu sværere. Samtidig er de, som stod lige på grænsen til at få tingene til at hænge sammen, blevet skubbet ud over den grænse, advarer han.

Fornem opgave

Hos TV 2 anser man det for en fornem opgave at oplyse og samle danskerne om støtte til børn, der er udsatte.

- Ikke alle ved, hvad det vil sige at være et udsat barn i Danmark, og hvilke konsekvenser det kan medføre, og her kan vi gøre en forskel, siger TV 2's indholdsredaktør, Dorthe Thirstrup, i pressemeddelelsen.

- Det bliver en vigtig og samtidig festlig aften i børnenes tegn, hvor vi står sammen om at hjælpe børn, der lever med afsavn i hverdagen, siger hun.

Komikeren Melvin Kakooza og den tidligere danske badmintonstjerne Camilla Martin guider publikum og seere gennem aftenen ved indsamlingsshowet 'Alle vores børn', der sendes på TV 2 den 15. april. (PR-foto).
Komikeren Melvin Kakooza og den tidligere danske badmintonstjerne Camilla Martin guider publikum og seere gennem aftenen ved indsamlingsshowet "Alle vores børn", der sendes på TV 2 den 15. april. (PR-foto).

Syv indsatser

Indsamlingen går til syv definerede indsatser fra Røde Kors og Fodboldfonden fordelt over året.

Det er ikke første gang, at TV 2, Fodboldfonden og Røde Kors går sammen om et indsamlingsshow til udsatte børn. Det gjorde de også i 2021 under navnet "Alle vores børn - side om side", hvor Melvin Kakooza også dengang var vært.

Her blev der indsamlet over ni millioner kroner.

"Alle vores børn" bliver sendt live lørdag 15. april på TV 2 og TV 2 Play fra klokken 20.

Fodboldfonden, der også i 2021 stod bag indsamlingsshowet, er stiftet af målmandsprofilen Kasper Schmeichel, og hans hustru, Stine. - Alle børn har ret til en tryg barndom og opvækst præget af kærlighed, tillid og fællesskab, siger Stine Schmeichel i pressemeddelelsen. (PR-foto).
Fodboldfonden, der også i 2021 stod bag indsamlingsshowet, er stiftet af målmandsprofilen Kasper Schmeichel, og hans hustru, Stine. - Alle børn har ret til en tryg barndom og opvækst præget af kærlighed, tillid og fællesskab, siger Stine Schmeichel i pressemeddelelsen. (PR-foto).
Powered by Labrador CMS