Bubber har fået sin Signe

Det trak overskrifter, da Bubber blev kærester med Signe Rossing, som var en ven af ham og ekskonen Ibsen. Nu har de fået hinanden, og Bubber fortryder intet

Udgivet Opdateret

Kærligheden er blevet forseglet mellem tv-værten Bubber og hans forlovede, Signe Rossing.

Parret har giftet sig lørdag eftermiddag i Garnisonskirken i København.

Det skriver Billed-Bladet og Se og Hør, som har knipset billeder fra brylluppet.

Blandt bryllupsgæsterne var politiker Lars Løkke Rasmussen og fru Sólrun, filminstruktør Tomas Villum Jensen og sangerinde Julie Berthelsen.

Døtre var ikke inviteret

To personer er ikke at finde til brylluppet: Bubbers voksne døtre, der har slået hånden af ham, bekræftede han kort inden brylluppet over for B.T.

- Det gør ondt i min sjæl. Det er så privat og smertefuldt og kedeligt. Men det er en realitet, sagde han til avisen.

Over for Ekstra Bladet var tonen knap så forsonende fra Bubbers ældste datter, Sofia.

- Vi har hverken set eller hørt skyggen af en invitation. Men når det er sagt, ville jeg aldrig deltage, skrev hun i en sms til avisen.

Det gik ikke uopdaget hen, da Bubber i 2019 annoncerede, at han igen skulle være far. Moren til barnet var nemlig ikke tv-værtens daværende kone, men Signe Rossing, der havde været ven af familien i mange år. (Arkivfoto).
Det gik ikke uopdaget hen, da Bubber i 2019 annoncerede, at han igen skulle være far. Moren til barnet var nemlig ikke tv-værtens daværende kone, men Signe Rossing, der havde været ven af familien i mange år. (Arkivfoto).

Mange overskrifter

Det trak mange overskrifter, da Bubber i 2019 annoncerede, at han skulle være far igen.

Men ikke med sin daværende hustru gennem næsten 30 år, Christina Nørby Ibsen, men med Signe Rossing, som havde været ven af familien og deres barnepige i mange år.

Bubber understregede efterfølgende, at han ikke fortrød noget, selv om han beskrev tiden som to års massiv modvind.

- Det vigtigste i den her verden er kærlighed, lød det i foråret fra Bubber, der intet fortrød. (Arkivfoto).
- Det vigtigste i den her verden er kærlighed, lød det i foråret fra Bubber, der intet fortrød. (Arkivfoto).

Ordene faldt, da han modtog prisen for at være Årets Optimist i maj 2022.

- Det vigtigste i den her verden er kærlighed, og hvis man ikke hele tiden skal mærke den og søge den, så ved jeg ikke, hvad man skal søge her i verden, sagde Bubber på scenen ifølge Her & Nu.

Friede juleaften

Efter to års forhold faldt Bubber på knæ for sin Signe juleaften 2021.

Ifølge den 57-årige tv-vært, der er kendt fra "Bubbers badekar", "Snurre Snups Søndagsklub" og "Verden ifølge Bubber", var frieriet spontant.

- Nogle frierier er jo planlagt ned til mindste detalje med en bestemt dag og en ring, der er bagt i et flutes og den slags. Det er også fint. Mit frieri var bare helt spontant, sagde han til Her og Nu.

I 2020 kom Bubber og Signe Rossings søn, Alfred, til verden, kort efter at han også var blevet morfar.

Bubber har tre voksne børn, ligesom Signe Rossing også har tre børn.

Bubber fik sit folkelige gennembrud som vært på 'Bubbers Badekar'. Siden har han medvirket i en lang række af tv-programmer blandt andet 'Danmark ifølge Bubber' og 'Bubber og B.S. på afveje'. (Arkivfoto).
Bubber fik sit folkelige gennembrud som vært på "Bubbers Badekar". Siden har han medvirket i en lang række af tv-programmer blandt andet "Danmark ifølge Bubber" og "Bubber og B.S. på afveje". (Arkivfoto).
Powered by Labrador CMS