Bryllup og babynyt: Harry og Meghans år efter forlovelsen

Den 27. november 2017 annoncerede det britiske kongehus, at prins Harry havde været på knæ. I maj giftede han sig med hertuginde Meghan, og parret venter barn.

Udgivet Opdateret

Det er præcis et år siden, at det britiske kongehus annoncerede, at prins Harry havde været på knæ og friet til hertuginde Meghan, som på daværende tidspunkt var kendt som den amerikanske Suits-skuespillerinde Meghan Markle.

Det skete efter cirka halvandets års forhold en aften på Kensington Palace i hjertet af Englands hovedstad, London, mens parret var ved at stege kylling.

I det efterfølgende forlovelsesinterview fortalte de, hvad de var faldet for ved hinanden, og det var blandt andet den fælles iver efter at gøre en forskel.

– Jeg forelskede mig i Meghan utroligt hurtigt, stjernerne stod lige, og alt var på en eller anden måde perfekt, sagde prins Harry i interviewet.

Parret mødte hinanden på en blind date sat op af en fælles bekendt, og efter to dates i London tog prins Harry og hertuginde Meghan til Botswana sammen.

Forlovelsesringen, som parret viste frem, da forlovelsen blev annonceret, var personligt designet af prins Harry.

De to yderste sten stammer fra prins Harrys mor prinsesse Dianas personlige samling, mens stenen i midten er fra Botswana. Landet, hvor prins Harry inviterede hertuginde Meghan på campingtur til efter anden date.

I september annoncerede det britiske kongehus, at en lille arving er på vej. Efter planen bliver hertugparret af Sussex forældre for første gang i foråret 2019.

Powered by Labrador CMS