Brandvarmt ‘The Crown’ rygte

Den engelske skuespiller Dominic West kan meget vel blive den nye prins Charles i Netflix-dramaet The Crown.

Brandvarme rygter gør britiske Dominic West til favorit til at få rollen som prins Charles i sæson fem og seks af den royale dramaserie The Crown. Foto: Scanpix/REUTERS/Neil Hall
Udgivet Opdateret

‘The Wire’ og ‘The Affair’ skuespilleren Dominic West er angiveligt meget tæt på at underskrive en kontrakt, der sikrer ham rollen som den næste prins Charles i Netflix storserien ‘The Crown’. Det skriver flere internationale medier. Blandt andet Hollywood Reporter.

Ifølge mediet er den britiske skuespiller inde i de afgørende forhandlinger om at få rollen i seriens sæson fem og seks.

Bliver underskrifterne sat, kan Dominic West således se frem til at skulle spille sammen med Elizabeth Debecki som prins Diana, Imelda Staunton som dronning Elizabeth og Jonathan Pryce som prins Philip.

Sæson fem og seks i den royale serie bringer dramaet ind i 1990’erne samt begyndelsen af 00’erne og dækker blandt andet prins Charles’ brud med prinsesse Diana og hans eksplosive affære med Camilla Parker-Bowles.

Seriens manuskriptforfatter, Peter Morgan, har tidligere givet udtryk for, at The Crown kun skulle køre i fem sæsoner. Men nu har han ændret mening og føjet sæson seks til som i øvrigt også var den oprindelige plan.

”Da vi begyndte at diskutere historierne til sæson fem, stod det hurtigt klart, at det på grund af retfærdighed overfor historiens rigdom og kompleksitet, var nødt til at gå tilbage til den oprindelige plan og igen tilføje sæson seks,” har han forklaret ifølge Hollywood Reporter.

Mediet har uden held forsøgt at få en kommentar fra producer Left Bank omkring Dominic West rygterne.

Powered by Labrador CMS