Bor du her? Så kan du være millionær

En heldig Lotto-vinder, der er bosat i Roskilde Kommune, er blevet seks millioner kroner rigere.

Udgivet Opdateret

Bor du i Roskile, Randers eller Faaborg-Midtfyns Kommune? Hvis du gør og har spillet Lotto lørdag, så kan du være millionær.

En heldig Lotto-vinder kan glæde sig over at blive seks millioner kroner rigere lørdag aften, da Lotto-tallene blev udtrukket.

Men millionerne blev også uddelt i to øvrige kommuner, skriver Danske Spil i en pressemeddelelse.

Seks millioner på kontoen

Den nyslåede millionær, der løb med en førstepræmie lørdag, har købt sin kupon i Q8 på Københavnsvej i Roskilde.

Den heldige vinder havde spillet 10 rækker Lynlotto med Joker, der endte med at indbringe millioner af kroner.

Lotto-vinderen er nummer 36 i rækken over Lotto-vindere i Roskile Kommune.

Faktisk er det kun få måneder siden, at en roskildenser løb med ligeledes seks millioner kroner. Det skete i tredje uge af 2020.

Vinder med nul rigtige

Men lørdagens gevinster var mange. Øvrige to personer blev millionærer lørdag aften, da de vandt på Millionærgarantien fra Lotto, hvor det er muligt at blive millionær, selvom du har nul rigtige.

Den ene millionær bor i Randers Kommune og har købt sin kupon i Meny på Jernbanegade. Det er den anden heldige Lotto-vinder fra Randers Kommune i 2020.

Den anden millionær bor i Faaborg-Midtfyn Kommune og har købt sin vinderkupon i Spar på Gråbjergvej. Det er den fjerde vinder på Fyn siden årets start.

Danske Spil påpeger, at det er muligt, at de to Lotto-millionærer endnu ikke ved, at de har vundet, derfor opfordres der til at få kuponer skannet.

Powered by Labrador CMS