Bonderøvens søn havde fødselsdag og ønskede sig Lego: Han fik noget ganske andet

Gaven blev i øvrigt givet videre efter noget tid.

Frank Erichsen bor på Kastanjegården og laver det populære tv-program Bonderøven. Hans børn får gaver, der passer til fars TV-navn. Foto: Scanpix.
Udgivet Opdateret

Bonderøven, der går under det borgerlige navn Frank Erichsen, og som fra TV er kendt for sin unikke måde at leve på, holder hårdt på det, han tror på. Det er blandt andet kommet til udtryk i forbindelse med de gaver, hans børn kan forvente af få, når de fylder år.

Realityportalen fortæller således, at Bonderøvens søn Johan i fem-års fødseldagsgave ønskede sig Lego. Det fik han ikke.

– Hans næsthøjeste ønske var en le, og der synes jeg straks, at jeg kunne være med. Så han fik en le til min mors store fortvivlelse, men det skal dog siges, at man skal være noget uheldig for selv at komme til skade med en le, fortæller Frank i sit foredrag ‘Det enkle liv’, ifølge Realityportalen.

Johan er i dag otte år gammel. Han er vokset fra sin le, der er gået i arv til lillesøster Alma. I mellemtiden har han selv fået sig en ny le, der passer bedre i størrelsen til hans alder.

Powered by Labrador CMS