Bliv virkelighedens ‘Prinsessen på ærten’

Sov i Storbritanniens mest luksuriøse omgivelser og bliv belønnet med knap et par tusinde kroner i døgnet for det.

Udgivet Opdateret

Det lyder lidt a la et job som ‘Prinsessen på ærten’. Men ifølge Daily Mail er den god nok. Den britiske leverandør af luksus sengelinned, håndklæder, morgenkåber med mere, Tielle Love Luxury, som har de ypperste af verdens bedste hoteller i kundekartoteket, søger en helt særlig medarbejder.

Artiklen fortsætter under videoen

Der er tale om et ‘drømme’ job, hvor den udvalgte kan se frem til at skulle sove i og teste sengelinned samt forholdene i øvrigt på værelserne på de mest luksuriøse, fem-stjernede hoteller i Storbritannien.

Blandt andet ikoniske The Savoy Hotel i London og det nyåbnede Grantley Hall i North Yorkshire.

For sine anstrengelserne vil den nye medarbejder blive belønnet med 200 britiske pund, det svarer til cirka 1.700 danske kroner per nat, skriver Daily Mail.

Desuden vil omkostninger til transport med mere naturligvis også blive dækket, fremgår det af jobannoncen, der kan ses på virksomhedens hjemmeside.

“Efter hotellerne så småt er begyndt at genåbne efter nedlukningen, ser vi en mulighed for at styrke ekspertisen inden for vores team. Vi har branchens bedste indkøbere, når det gælder kvalitet og allround luksus. Men for at opretholde vores position er det vigtigt for os at forstå og vide, hvad gæsterne oplever. Det betyder, at den nye medarbejder skal ‘gå i gæsternes sko’ og i bogstavelig forstand sove i deres senge,” fortæller Catherine Morris, administrerende direktør hos Tielle Love Luxury.

Hun forklarer samtidig, at den rette ansøger har et enestående blik for detaljer og ikke er bange for at komme med sin uforbeholdne mening i sine tilbagemeldinger til virksomheden.

Ifølge Alison Vernon, der er øverst ansvarlig på London Savoy Hotel, er jobbet en helt unik og ‘once in a lifetime’ mulighed.

“Dette er en enestående mulighed for at blive betalt for at  tilbringe tid på nogle af verdens mest eksklusive hoteller. Vi forventer, at Tielle Love Luxury bliver oversvømmet med ansøgere og kan ikke vente med at møde den heldige, nye medarbejder på The Savoy,” siger hun.

Ansøgning til stillingen skal ske online og sidste frist er den 10. december.

Powered by Labrador CMS