Beyonce stjal showet ved Disney-premiere

Beyonce udgjorde spidsen af den stjernespækket røde løber ved premieren på genindspilningen af Løvernes Konge.

Massevis af kendisser var samlet på den røde løber ved den amerikanske premiere af genindspilningen af Løvernes Konge. Sangerinden Beyonce overstrålede dem alle. Klik videre for se flere af de kendte til premieren. Foto: Scanpix
Massevis af kendisser var samlet på den røde løber ved den amerikanske premiere af genindspilningen af Løvernes Konge. Sangerinden Beyonce overstrålede dem alle. Klik videre for se flere af de kendte til premieren. Foto: Scanpix
Udgivet Opdateret

Den længeventede version af Disney-filmen Løvernes Konge med realistisk animerede dyr har haft amerikansk premiere. Og den røde løber var et tilløbsstykke for kendisser i dyreinspirerede designs.

Selvfølgelig løb hovedrolleindehaveren, sangerinden Beyonce, med alt opmærksomheden.

Hun blev blandt andet bakket op af sin datter Blue Ivy og sine to tidligere bandmedlemmer. Det skriver Metro.

Fokus på Beyonce

Der er ingen tvivl om, at den nye version af Disney-hittet Løvernes Konge er længe ventet af mange. Disney har da også gjort sit bedste for at fange de mange ventende fans med flere teasere og en vidunderlig smuk trailer for filmen.

Artiklen fortsætter efter videoen.

Ved den amerikanske premiere tirsdag aften er der dog ingen tvivl om, at det var sangerinden Beyonce, der overstrålede de andre.

Beyonce var iført en glitrende Alexander McQueen blazerkjole, mens hun bar en overdådig mængde smykker. Med sig havde sangerinden sin ældste datter Blue Ivy, der var iklædt nærmest matchende tøj.

Disney-klassiker

Den originale animerede version af Løvernes Konge blev lavet i 1994.

Siden har filmen på verdensplan indtjent 968 millioner amerikanske dollars, som er den højeste indtjening for en animationsfilm udgivet i 90’erne.

Filmen har modtaget fire Oscar-nomineringer. Tre af dem var i kategorien for bedste originale sang. Sangen Can You Feel the Love Tonight vandt i netop denne kategori.

Kæmpe cast

Beyonce lægger stemme til hunløven Nala som voksen, mens den amerikanske musiker og skuespiller Donald Glover lægger stemme til Simba som voksen. De to er også stemmerne bag flere af sangene i den nye version af Løvernes Konge.

Sammen med skuespillere som Chiwetel Ejiofor, Seth Rogen og Billy Eichner. Mens det også er en skuespiller, der er instruktør på filmen. Det er nemlig Jon Favreau.

Filmen får dansk premiere den 17. juli 2019.

Powered by Labrador CMS