Betroet medarbejder: Sådan lærte Diana sine børn om kvinder

Prinsesse Diana er elsket af mange, men du gætter nok aldrig, hvordan hun opdragede sine børn i kvinders anatomi.

De to drenge har begge fundet smukke koner, men Diana havde en helt særlig måde at opdrage de to drenge på, når det kom til kvinder. Foto: Scanpix
Udgivet Opdateret

Det kan være svært at lære unge mænd om kvinder. Det måtte prinsesse Diana sande – og derfor var gode råd også dyre, når man er blandt de mest fotograferede kvinder i hele verden.

Derfor fortæller en ny dokumentar om, hvordan prinsesse Diana fik sin tidligere butler til at hente pornoblade, så de kunne lære om den kvindelige anatomi, skriver Express.

I dokumentaren kan man høre fortælleren uddybe situationen.

– Da Diana ville have, at hendes drenge skulle lære mere om det modsatte køn, så blev bladene puttet på Burrell’s arbejdsprogram.

Og Paul Burell bekræfter historien om de intime blade.

– Prinsessen mente, at det ville være interessant for dem at se nogle kvinder. Jeg var nede i den lokale kiosk på øverste hylde for at finde yndlingsudgivelsen, siger Paul Burrell.

Diana har stadig indvirkning på kongehuset

I England er både prins George og prinsesse Charlotte særdeles let på tå. De to unge kan glide henover gulvet med elegance – og spørger Harry, Meghan eller en helt tredje pænt, så kan de nok godt få en lektion i dans. George og Charlotte deler nemlig en helt særlig hobby, som de begge deler. De har nemlig begge modtaget undervisning i ballet.

Men selvom balletten er ved at indtage den royale familie, så har dansen faktisk stået på længe. People.com mener nemlig at vide, at Charlotte faktisk har snørret danseskoene på ugentlig basis i flere måneder.

Og i England der vækker de dansende børn kæmpe begejstring. Der har nemlig altid løbet en dansers blod gennem årerne, da prinsesse Diana selv var glad for at danse. Det lader til, at selvom prinsesse Diana ikke længere er i blandt os, så bliver hendes indflydelse ved med at strømme videre på tværs af generationer.

Powered by Labrador CMS