Barselsramt tv-vært hylder konen: -Ingen syvårskrise her

Tv-værten Pelle Hvenegaard markerer på Instagram, at han og hustruen har været sammen i syv år.

Pelle Hvenegaard markerer på Instagram, at han og hustruen har været sammen i syv år. Foto: Claus Bech/Scanpix (Arkivfoto)
Udgivet Opdateret

De mødtes på en blind date, og siden voksede kærligheden mellem tv-værten Pelle Hvenegaard og Caroline Gullacksen sig større og større.

Søndag kunne parret fejre, at det har været sammen i syv år.

Hylder sin kone

Det markerede den 41-årige tv-vært med en hyldestbesked til sin kone på det sociale medie Instagram.

Har har han delt et billede af sin udkårne, der står med parrets lille datter, som de adopterede fra Sydafrika sidste år, i armene.

– Syv år med hende her i dag! Vi har smagt på livet og verden. Blandt andet med utallige rejser på fem kontinenter, svømmet i Det Døde Hav og stået på toppen af Kilimanjaro, skriver han i opslaget.

Parret blev allerede tilbage i 2013 godkendt til at kunne adoptere.

Men de måtte væbne sig med tålmodighed.

Først i starten af efteråret sidste år blev parret forældre til en lille guldklump efter flere års ventetid.

– Vi har fra start vidst, at vi skulle være forældre

I det romantiske opslag fortæller tv-værten, der er kendt fra “Dagens mand” og “Vild med comedy”, at parret meget hurtigt var klar over, at børn skulle være en del af fremtiden.

– Vi har fra start vidst, at vi skulle være forældre, men det skulle tage hele seks års umenneskelige strabadser at nå til den lykkeligste dag i vores liv, da vi i september 2016 fik vores dejlige pige i armene i Sydafrika, skriver Pelle Hvenegaard, der i øjeblikket er på barsel.

– Ingen syvårskrise her. Bare kærlighed og mod på og lyst til resten af livet. Elsker dig, fortsætter han efterfulgt af tre røde hjerter.

Det seneste år har hverdagen ændret sig markant for parret, efter at de blev forældre til datteren Zoe Ukhona, som tv-værten ynder at kalde for “den afrikanske diamant”.

På sin Instagram-profil viser den stolte far hyppigt den lille pige frem på billeder og i videoer.

Og rollen som forældre har også ændret lidt ved kærligheden i parforholdet.

Det har Pelle Hvenegaard tidligere fortalt til Se og Hør.

– Det er så dejligt at lære Caroline at kende som mor. Jeg er blevet helt forelsket igen, for hun er virkelig en dejlig mor, fortalte han i juni.

Parret giftede sig i 2012, hvor Pelle Hvenegaard overraskede Caroline Gullacksen med både et frieri og et bryllup den samme dag.

Se billedet her:


/ritzau/FOKUS

Powered by Labrador CMS