Barnestjerne død efter ulykke på cykel

Verdensstjernen Jack Black er i sorg ovenpå nyheden om, at Kevin Clark, der opnåede berømmelse som trommespillende dreng i den populære film 'School of Rock', har mistet livet i en færselsulykke

Barnestjernen Kevin Clark mistede livet i en færdselsulykke natten til onsdag i en alder af 32 år. Foto: Russ Boxer/AP
Udgivet Opdateret

Kevin Clark, der som barn spillede Freddy “Spazzy McGee” Jones i filmhittet ‘School of Rock’ tilbage i 2003, er blevet dræbt i en færdselsulykke. Det skriver avisen New York Post.

Han blev ramt af en bil natten til onsdag, da han kom cyklende, og ulykken fik fatale følger.

Barnestjernen blev kun 32 år gammel.

Jack Black: “Jeg er knust”

Kevin Clark var på vej hjem på cykel i området Avondale i Chicago, da han blev kørt ned af en 20-årig kvinde i en Hyundai Sonata, oplyser politiet.

Han blev i al hast fragtet til Illinois Masonic Medical Center men blev erklæret død ved to-tiden onsdag nat.

Verdensstjernen Jack Black, som Clark spillede sammen med i ‘School of Rock’, har reageret på nyheden om sin gamle medspillers død:

“Forfærdelig nyhed. Kevin er væk. Alt for tidligt. Smuk sjæl. Så mange fantastiske minder. Jeg er knust. Sender kærlighed til hans familie og til alle, som har et forhold til ‘School of Rock’.

Ud fra opslaget lader det til, at Clark har mødt Jack Black som voksen.

Barnestjernen, som fik stor succes med ‘School of Rock’, fik rollen som trommespillende dreng, på trods af han aldrig havde prøvet kræfter med skuespil før.

Til gengæld kunne Kevin Clark i den grad spille på trommer. Hans mor, Allison Clark, har fortalt, at han allerede som 2-årig begyndte at tromme med alt, hvad der kunne bruges, i familiens kælder.

Selv om Clark ikke forfulgte en filmkarriere, fortsatte han med at spille musik og var en del af flere bands. Han seneste projekt var bandet ‘Jesse Bess and the Intentions’.

Powered by Labrador CMS