Badehotellet-stjerne scorer rolle i krigsfilm

Sebastian Jessen og Rosalinde Mynster medvirker i den første danske film om perioden under Første Verdenskrig.

Sebastian Jessen og Rosalinde Mynster spiller de to store hovedroller i det kommende drama “I krig og kærlighed”, som er baseret på virkelige hændelser. Foto: Ronnie Petersen.
Udgivet Opdateret

Det kommende drama “I krig & kærlighed” bliver den første danske spillefilm om perioden under Første Verdenskrig.

Filmen er baseret på virkelige hændelser, og på rollelisten er blandt andre unge skuespillere som Rosalinde Mynster, Sebastian Jessen og Natalie Maduenõ. Også etablerede navne som Ulrich Thomsen og Thure Lindhardt medvirker i dramaet.

Det annoncerer Fridthjof Film i en pressemeddelelse.

– “I Krig og kærlighed” er et episk og brutalt kærlighedsdrama, der stiller spørgsmålet: Hvor langt er du villig til at gå for at redde dit liv, dit ægteskab og din ære? Og hvor langt kan relationen mellem to, der elsker hinanden egentlig strækkes, fortæller instruktør Kasper Torsting i pressemeddelelsen.

Fingerer sin egen død

Filmen handler om Esben, der fingerer sin egen død for at flygte fra fronten og blive genforenet med sin kone, Kirstine, og parrets søn.

Men i mellemtiden har en tysk officer overtaget rollen som far i familien og bejler samtidig til Kirstine, og derfor må Esben i skjul kæmpe for kærligheden.

Rosalinde Mynster skal spille Kirstine, og den 27-årige skuespillerinde glæder sig meget til rollen.

– Det er sjældent i film at se en mere domestisk skildring af krig, hvor vi også får lov til at opleve krigen ud fra et kvindeligt synspunkt, siger Rosalinde Mynster i pressemeddelelsen.

Optagelserne til filmen begynder til februar i Sønderborg, hvor den også får gallapremiere på 100-årsdagen for afslutningen på Første Verdenskrig den 11. november 2018.

/ritzau/

Powered by Labrador CMS