Badehotellet smadrer alle andre

Den populære tv-serie havde i den forgangne uge næsten en halv million flere seere end Borgen, der ligger næsthøjest på listen

Badehotellet var det klart mest sete tv-program i uge 6.
Udgivet Opdateret

Badehotellet har gjort det igen og bliver ved med at sprænge rekorder. 

Hele 1.248.000 seere så med, da første afsnit sidste mandag rullede over skærmen, hvilket er hele 463.000 flere end tv-serien 'Borgen - Riget, Magten og Æren,' der stryger ind på andenpladsen. 

Det fremgår af de tal, som statistikbasen Nielsen.dk har offentliggjort for uge 6 med en top ti over de mest populære tv-programmer i den forgangne uge. 

Fortsætter i samme spor

Det er ikke første gang, at Badehotellet er det klart mest populære program i fjernsynet. 

Allerede i 2021 så 1.968.000 med, da den seneste sæson af TV2-programmet var aktuelt hjemme i de danske stuer, hvor den danske befolkning sad klistret til skærmen mandag efter mandag. 

De næsten to millioner seere var det højeste seertal i Danmark i syv år. Et tal, der kun blev overgået af DR-serien 'Arvingerne,' der rullede over skærmen i 2014. 

Ser ud til at fortsætte

Succesen for Badehotellet ser dog ud til at fortsætte lidt endnu. Rent faktisk var der til sammenligning i uge 695.000 seere til det populære underholdningsprogram 'X Factor,' der som regel plejer at være en favorit blandt den danske befolkning.

Badehotellet kører på sin niende sæson. Til gengæld vil der i år kun være fem afsnit i stedet for de vanlige seks afsnit. 

Danskerne kan dog glæde sig over, at den nye sæson først lige er begyndt, og der resterer stadig tre afsnit af den kendte tv-serie. 

Powered by Labrador CMS